понеділок, 20 березня 2006 17:16

Схуднути допоможе морська сіль

Нещодавно дізналася, що можна схуднути, приймаючи ванни зі спеціальною антицелюлітною сіллю. Підкажіть, як лікуватися і де її можна придбати?


Запитує Марічка Дудяк, 28 років, з Сихова (Львів)


Відповідає Жанна Мартин, 49 років, провізор львівської аптеки на "Санті-Барбарі":


Морська сіль поліпшує мікроциркуляцію крові та обмін речовин, зволожує шкіру і робить її пружнішою, зміцнює нігті, знижує пітливість, лікує захворювання нервової та серцево-судинної систем й безсоння.

В аптеці продають морську сіль з нагідками, квітами ромашки, травою звіробою, з бруньками сосни та пелюстками троянди. 175 г цих ліків коштує 1,5 грн. Антицелюлітний препарат — 25,5 грн за 1,1 кг.

— Лікувальну сіль купують без рецепта. У випадку специфічних захворювань треба проконсультуватися у лікаря, — каже Жанна Мартин. — Рекомендується приймати 10 процедур упродовж 10–15 днів.

Морську сіль розчиняють у теплій воді (37 градусів) з розрахунку 100 г на ванну. Купатися в "підсоленій" воді можна не довше, ніж 15–20 хвилин. Після процедури слід прийняти душ без мила і півгодини відпочити.

Зараз ви читаєте новину «Схуднути допоможе морська сіль». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути