пʼятниця, 16 грудня 2011 00:15

Нові високі технології лікування при діабеті

Кожну секунду на планеті відбуваються відкриття. Багато з них так і лишаються без уваги, тому, що сучасний світ жорстокий у своїх діях: спочатку гроші — потім слава. Логічно, що на світову трибуну виходять лише відомі та спонсовані компанії.

Коли був винайдений глюкостаб, стало очевидно, що шлях до аптечних полиць буде важким крізь масу протидіабетичних пігулок. Лише через три роки після патентування про засіб стали говорити серйозно.

Глюкостаб — глюкоза та стабілізація — гомеопрепарат у вигляді під'язичних крапель, нейтралізує надлишок цукру в крові та стабілізує в межах норми 3,3-5,5 ммоль/л — у хворих на цукровий діабет. Препарат позитивно впливає на показники крові, на динаміку хвороби, як при діабеті другого, так і першого типів. На Глюкостаб отримані документи: патент України №35121 та Росії №2391988, реєстраційне свідоцтво Болгарії №228729388 , дозвіл фармцентра МОЗ України на виготовлення і реалізацію, свідоцтво на товарний знак №125134

Переваги препарату: не має аналогів у світі, не викликає ускладнень і побічних ефектів — доведено дослідженнями, тому часто гомеопатію призначають малюкам, високоефективний незалежно від віку хворого, не викликає гіпоглікемії, не містить токсичних речовин,  поєднується зі всіма ліками, покращує самопочуття і кровообіг, нормалізує емоційний стан діабетика, покращує сон. Недоліки — неможливість монотерапії глюкостабом при діабеті першого типу, проте можливе зниження дози інсуліну з часом. Усі гомеопрепарати є абсолютно безпечними для здоров'я, що науково доведено, оскільки містять лише "сліди" активної речовини. Вони  не блокують і не порушують природних процесів в організмі, як це роблять багато інших пігулок. Гомеопатичні препарати засновані на "пам'яті" води і працюють за механізмом — подібне лікує подібне. Основа для створення Глюкостаба — глюкоза.

Деякі медики і псевдовчені пропагують плацебо-ефект будь-яких гомеопатичних препаратів, а також прирівнюють їх до фітотерапії та шаманства, що вкрай неприпустимо.

На ринку існують безліч гомеопрепаратів марок Heel,  Bittner тощо. При неефективності вони навряд чи проіснували б на фармацевтичному ринку так довго.

Ознайомитися, замовити препарат та отримати консультацію можна за тел.: 0(96) 412 88 82, 0(50) 612 15 40. Інформація та он-лайн-замовлення на сайтах www.cholvacor.com, www.glucostab.com.ua або через email: [email protected]. Вартість одного флакона — 80 грн. Доставка в будь-який населений пункт України поштою.

Зараз ви читаєте новину «Нові високі технології лікування при діабеті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути