понеділок, 26 вересня 2016 07:25

Шкіру на шиї зволожує солодкий перець із вівсяною мукою

Автор: ФОТО З САЙТА www.facewoman.ru
  Не рідше, ніж раз на тиждень, наносять маски на шию та декольте. Там шкіра старіє швидше за обличчя, тому потребує постійного зволоження
Не рідше, ніж раз на тиждень, наносять маски на шию та декольте. Там шкіра старіє швидше за обличчя, тому потребує постійного зволоження

— Шкіра в зоні декольте та шиї — тонка й ніжна. Там мало сальних залоз. Тому швидше старіє. Для покращення еластичності та пружності використовую домашні маски. Наношу раз на тиждень. Головними компонентами є дріжджі та яєчний жовток. Вони допомагають позбутися сухості, відновлюють захисні функції, — каже домогосподарка 45-річна Людмила П'ятак із Полтави.

— Якщо на шиї та в зоні декольте зморшки, сукню з вирізом не одягнеш. Тому роблю домашні маски й тоніки. Для зволоження підійде суміш із солодкого перцю та вівсяної муки, — ­пр­о­довжує Людмила Миколаївна. — Солодкий перець середнього розміру мілко тру. Додаю столову ложку вівсяної муки, по чайній — молока й меду. Змішую. Наношу на шию та декольте. Тримаю 15 хвилин. Змиваю теплою водою.

Для свіжості шкіри ефективний лимонний лосьйон. Людмила радить розтерти один жовток і 100 г сметани. Додати по столовій ложці горілки та лимонного соку. Протирати шкіру ватним тампоном зранку після вмивання.

— Щоб шкіра була підтягнута й еластична, слід використовувати маску із дріжджів. Беру їх столову ложку. Наливаю 3 столові ложки теплого молока й чайну ложку меду. Змішую. Ставлю суміш у тепле місце на півгодини. Потім додаю столову ложку оливкової олії та жовток. Наношу на шкіру. Тримаю 20 хвилин.

— Розгладжує зморшки ще одна маска. Потрібно взяти 300 мілілітрів кип'яченої води. Додати 2 столові ложки солі. Охолодити до кімнатної температури. Змочити в рідині марлеву пов'язку. Покласти її на шию. Тримати 4 хвилини. Після процедури нанести крем для тіла, — говорить Людмила.

Зараз ви читаєте новину «Шкіру на шиї зволожує солодкий перець із вівсяною мукою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути