понеділок, 16 липня 2012 06:15

Комплекс із цілющих трав робить шкіру гладкою

Причиною шкірних захворювань часто можуть бути паразитарні інфекції. Демодекоз — це шкірне захворювання, яке викликає мікроскопічний кліщ. Досвідчена травниця Тетяна Радіонова рекомендує насамперед усувати причину недуги.

— Головне в боротьбі з демодексом — не лише усунути зовнішні ознаки захворювання, а й позбутися причин. А ними можуть бути ендокринні порушення, недуги шлунково-кишкового тракту, органів дихальної системи, зниження імунітету, порушення обміну речовин, шкідливі звички, хронічний стрес. І навіть застосування деякої косметики, — розповідає травниця.

У боротьбі з демодекозом успішно впорається її збір із цілющих трав і коріння для прийому всередину, а також протирання і мазь для зовнішнього застосування. Збір налагодить роботу шлунково-кишкового тракту, а мазь і протирання виведуть назовні гнійну масу, заживлять мікрорани, нормалізують роботу сальних залоз, звузять пори, очистять шкіру і зроблять її гладкою, красивою і здоровою. Тільки комплексне і систематичне лікуванням із закріпленням результату допоможе позбутися від начебто невиліковного демодекозу.

— Мій натуральний комплекс не має побічних дій, не приносить шкоди для організму і не викликає звикання. Він допоможе вам у боротьбі з демодексом без антибіотиків і гормональних препаратів, — каже Тетяна Павлівна. — Піклуйтеся про своє здоров'я і будьте здорові.

Демодекоз, гайморит, бронхіт, грибок, трофічні виразки, псоріаз, простатит — Тетяна Радіонова позбавить вас від цих та інших недуг за допомогою давніх рецептів династії травників. Ця рецептура перевірена понад століттям. Вона не шкідлива. Відмінний результат — здоров'я безцінне.

Звернутися до Тетяни Павлівни за допомогою можна за тел.: 0(57) 376 32 32,

0(97) 925 73 97.

www.travnik.kharkov.ua.

Зараз ви читаєте новину «Комплекс із цілющих трав робить шкіру гладкою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути