четвер, 26 листопада 2009 18:33

Карпатську "Срібну" очищують вугіллям з кокосової шкаралупи

 

Завдяки приємному смаку питна вода "Срібна" встигла завоювати прихильність багатьох українців. Про її походження, склад і особливості погодився розповісти керівник компанії-виробника Вадим Вебер.

Де виробляють "Срібну"?

— Джерело води розміщене на південно-східній околиці села Голобутів Стрийського району Львівської області. З території заводу відкривається прекрасний карпатський краєвид. Це місце з надзвичайно чистим повітрям. Єдине промислове підприємство тут — завод компанії "Галаквалайн", на якому виробляють "Срібну".

Як очищують воду?

— Найкращим природнім фільтром "Срібної" є карпатська земля. Звісно, ми додатково очищуємо воду на заводі. Пропускаємо її крізь природні фільтри — активоване вугілля зі шкаралупи кокосового горіху, гідроантрацит із високоякісного вугілля, пісок із кварцу. Ці фільтри слугують для видалення з води механічних домішок, наприклад — піску чи мулу діаметром понад 5 мікрон. Це п"ять тисячних міліметра. Крім того, "Срібну" обробляють озоном. Він збагачує воду киснем. Навіть тару на заводі стерилізують озоновою водою. У підготовці води ми не використовуємо жорстке опромінення, хімічні речовини чи розчини. На кожному етапі виробництва намагаємося максимально оберігати воду від впливу зовнішнього середовища.

Чи використовують на заводі інші фільтри — наприклад, зворотно-осмотичні?

— Ні. "Срібна" вода після очищення залишається живою, вона не змінює свою структуру.

Кому можна пити "Срібну"?

— Абсолютно всім! Вода немає жодних протипоказань чи обмежень у вживанні. Є три види мінеральних вод — столові, лікувальні і лікувально-столові. Дві останні слід вживати за призначенням лікаря за індивідуально розробленим графіком. "Срібна" належить до категорії столових ультрапрісних вод. Її мінералізація становить 0,27-0,28 грама на кубічний дециметр. Тому "Срібну" можна пити щоденно, втамовуючи спрагу, готуючи на ній їжу чи заварюючи каву і чай.

Чи використовуєте ви штучну мінералізацію?

— Ні, склад "Срібної" ідеально збалансований від природи. У воді достатня кількість солей і мінералів. Нема потреби втручатися в її структуру.

А чому вона, власне, "Срібна"?

— Як я казав, "Срібна" — вода натуральна. А натуральне, як ми знаємо, не може зберігатися безкінечно довго. Тому в підготовці води ми використовуємо іонатор срібла. Певна кількість іонів цього металу дозволяє дещо подовжити термін зберігання. Відомо, що освячена вода довго не псується, бо в неї кладуть срібний хрест. Науковці пояснюють, що вода зі сріблом має антибактеріальні властивості. Іони срібла знищують хвороботворні бактерії, грибки і віруси, не дають розвиватися кишковим паразитам. Медики вважають, що малі дози цього металу омолоджують кров, поліпшують її склад, зміцнюють імунну систему. Срібло протидіє відкладанню солей на стінках судин і суглобів. Таким чином, воно протидіє хворобам серця, артритам і артрозам. Срібло також володіє протизапальними властивостями.

Доставка води: (044) 332 89 89

www.sribna.kiev.ua

Зараз ви читаєте новину «Карпатську "Срібну" очищують вугіллям з кокосової шкаралупи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути