понеділок, 12 листопада 2012 05:30

Фотоомолодження повертає шкірі пружність

— Раніше процедури омолодження були доступні лише столичним жителям. Дивишся на зрілих жінок з телеекрана і заздриш їм, — говорить 35-річна Софія Доній із міста Стрий на Львівщині. — Нещодавно дізналася, що і в нашому місті в клініці "Іридомед" з'явилися апарати, які покращують структуру шкіри.

У клініці пропонують омолодження різного віку і типів шкіри. Найефективніші для обличчя — фотоомолодження і ліфтинг-процедури. Для тіла — фотоепіляція, пресотерапія, водоростеве обгортання, парафінотерапія.

Софія у 25 років перехворіла на стрептодермію. Після того на лиці залишилися сліди від прищів.

— Косметологи радили креми, пілінги, але рубців позбутися не вдалося. А ще ж хотілося дещо підкоригувати і омолодити шкіру. Планувала підкреслити овал обличчя, освіжити колір. Прибрати під очима зморшки.

На прийом до косметолога Софія записалася телефоном. Для безкоштовної консультації в медичному центрі "Іридомед" їй надали 30 хв. Лікар порадила пройти курс фотоомолодження. Процедура триває півгодини, її проводять раз на три-чотири тижні, курс охоплює п'ять-шість процедур.

— Усе цілком безболісно. Кожен сантиметр обличчя проробляють спеціальною насадкою. На шкіру спрямовують світловий потік, який стимулює вироблення колагену. При цьому відчувається лише легке пощипування. Після сеансу не залишається слідів.

Після першої процедури Софія помітила, що шкіра ніби сяє, на вигляд здорова, свіжіша. Після другої недоліки стали менш помітні.

— Зараз я пройшла чотири процедури. Покращилася структура шкіри, зменшилися пори, шкіра стала пружна. Процедура дієва і головне — доступна.

Фотоомолодження лідирує серед безопераційних коригувальних методик.

— Відбувається природне відновлення шкіри. Дерма працює сама, без штучного наповнення різними препаратами, — каже головний лікар клініки "Іридомед" — Леся Буцяк.— Користуватися цією методикою можна з 19 років.

Детальну інформацію можна дізнатися у косметолога медичного центру "Іридомед" за тел.: 0 (98) 646 06 02, 0(3245) 7 13 29 та 0 (3245) 5 71 87 або за адресою: м. Стрий, вул. Шевченка, 14.

Зараз ви читаєте новину «Фотоомолодження повертає шкірі пружність». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути