понеділок, 11 березня 2013 05:45

Демодекоз можуть провокувати авітаміноз і стреси

 

Навесні через авітаміноз та ослаблення імунітету загострюються хронічні недуги. Також активізуються паразити в організмі. Серед таких — кліщ демодекс, що живе у сальних залозах обличчя, повік та у волосяних фолікулах. Паразитом заражені близько 80% людей.

Найчастіше демодекоз проявляється лише за різкого ослаблення організму чи під час гормонального сплеску — в підлітків або вагітних, також унаслідок стресу.

Жінки хворіють удвічі частіше за чоловіків. Лікарі це пояснюють косметикою, яка містить гормональні та біологічно активні добавки. Спровокувати демодекоз можуть гастрит, запалення жовчного міхура та проток, підшлункової. Кліщ добре розвивається, якщо ви зловживаєте гострою їжею, кавою, алкоголем. Можуть нашкодити солярій та лазня.

— Наше обличчя завжди на видноті. Якщо не лікувати кліща демодекса, шкіра набуває нездорового червонуватого відтінку. Ніс може збільшитися, стати подібним до червоної шишки, — каже відома травниця Тетяна Павлівна Радіонова.

Рухати лицем складно. Воно стає стягнутим і схожим на маску. Спеціалісти застерігають, що демодекоз не косметичний дефект, а небезпечне захворювання. Кліщ має здатність заносити в організм шкідливі бактерії.

— Аби цілком позбутися демодекозу, потрібен тривалий комплексний підхід. З цим успішно впорається мій збір цілющих трав та коріння для вживання всередину. Він знімає запальні процеси у шлунково-кишковому тракті, налагоджує травлення. Протирка і мазь виводять назовні гнійну масу, гоять мікрорани. Також нормалізують роботу сальних залоз, звужують пори. Очищують шкіру й роблять її гладенькою, красивою, здоровою.

Лише комплексне систематичне застосування цих засобів із закріпленням результату допоможе позбутися демодекса.

— Мій натуральний комплекс від демодекозу не має побічної дії, не шкодить організму, не спричинює звикання. Допоможе в боротьбі з демодексом без антибіотиків і гормональних препаратів.

Правильно встановлений діагноз і вчасно розпочате лікування дасть змогу запобігти поширенню паразита і збереже здоров'я та красу шкіри.

Тетяна Павлівна Радіонова пропонує засоби від різних недуг, які вона готує за старовинною рецептурою сімейної династії травників, перевіреною понад століттям. Вони нешкідливі, не містять гормонів чи антибіотиків, не викликають звикання, не є синтетичними лікарськими засобами. Чудовий результат — ваше здоров'я безцінне!

 

Звернутися до Тетяни Павлівни Радіонової по допомогу можна

за тел.: 0(57) 376 32 32,

0(97) 925 73 97.

www.travnik.kharkov.ua

Зараз ви читаєте новину «Демодекоз можуть провокувати авітаміноз і стреси». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути