пʼятниця, 28 жовтня 2011 00:30

Чорнична паста долає рак

Автор: фото з сайта www.LiQberry.com
  Паста не спричиняє побічних ефектів і нешкідлива для печінки
Паста не спричиняє побічних ефектів і нешкідлива для печінки

В Україні спостерігається тенденція до зниження смертності від раку. Так, головний онколог України Ігор Щепотін зазначив, що за останні п'ять років показник смертності від онконедуг зменшився на 1,6%. Утім, захворюваність на рак, на жаль, продовжує зростати. За останні п'ять років злоякісних пухлин побільшало на 2,4%. Почастішали випадки раку щитовидної, передміхурової, молочної залоз, матки, легень.

Прогресу в лікуванні цієї важкої хвороби вдалося досягти також завдяки серйозним дослідженням рослинних речовин, які мають протипухлинну дію. Результатом довготривалих і кропітких розробок українських вчених стала паста "LiQberry" з ягід чорниці.

Учені Інституту експериментальної патології, онкології та радіобіології ім. Кавецького дослідили вплив чорничної пасти на ріст різних видів карцином на мишах і щурах. Експериментальним тваринам прищепили карциному Ґерена — матки, карциному легенів Льюїса, карциному Ерліха — молочної залози, лімфолейкоз L1210. У результаті повномасштабних онкологічних досліджень учені виявили, що додавання чорничної пасти до корму щурів і мишей значно підвищує канцеролітичний індекс — гальмується ріст і розмноження злоякісних клітин, зменшується маса пухлини, збільшується тривалість життя тварин. При цьому підвищення індексу було значним — це третій випадок за останні 13 років.

У тварин, хворих на карциному Ґерена, ріст пухлин призупинився на 49,2%. Ступінь гальмування росту карциноми легенів Льюїса був дещо меншим. Проте середня тривалість життя тварин, які вживали чорничну пасту, істотно збільшилася у порівнянні з тими, які її не вживали. А у тварин, хворих на карциному Ерліха, після вживання чорничної пасти зменшилася кількість пухлинних клітин в асцитній рідині.

Учені вважають, що застосування чорничної пасти — перспективне для профілактики і полегшення перебігу онкологічних захворювань у людини.

Іншою, найсерйознішою проблемою в Україні, є великий відсоток серцево-судинних хвороб. Смертність від них — 62% серед усіх. Якщо люди не схаменуться і не почнуть опікуватися здоров'ям своїх судин, інфаркти та інсульти надалі будуть "косити" населення, не шкодуючи навіть молодих. Укріпити судини також можна чорничною пастою, бо вона знижує рівень холестерину.

І це ще не повний спектр захворювань, які можна здолати за допомогою пасти. Завдяки великій кількості хлорогенової кислоти — в 11 разів більше, ніж в ягоді — паста має антиоксидантні, антивірусні й антибактеріальні властивості, її можна вживати для запобігання грипові і застуді. Паста не спричиняє побічних ефектів і нешкідлива для печінки. Навпаки, має гепатопротекторну дію і відновлює цей орган на клітинному рівні.

Виникає питання: а чи можна замінити пасту ягодами чорниці? Лікувальні властивості в плодах проявляються слабко. Цілі ягоди засвоюються в організмі лише частково — без шкірки та кісточок. А вони містять феноли, хлорогенову кислоту, поліненасичені жирні кислоти, такі як омега-3, 6, 9. Та, на щастя, вчені винайшли унікальну гідротермодинамічну технологію, яка дає змогу виділяти корисні речовини з м'якоті, кісток і шкірки ягід чорниці в дрібнодисперсійну цілющу пасту. Ця інноваційна технологія дозволяє зробити доступним для нашого організму 100% лікувальних речовин чорниці. Паста "LiQberry" не містить барвників, консервантів і цукру. Вона може зберігатися більше року, не втрачаючи цілющих властивостей. Тож, можливо, у людства нарешті з'явився шанс попередити та полегшити перебіг судинних і онкологічних хвороб.

"Паста чорниці — це унікальний природний антиоксидантний продукт, який не має рівних серед харчових продуктів і великої кількості фармацевтичних препаратів", — ідеться у звіті з вивчення пасти чорниці доктора біологічних наук, члена-кореспондента Національної академії аграрних наук, професора Анатолія Левицького.

Деталі за тел. 0(44) 4561834, 0(50) 4620545, 0(50) 3112225, 0(50) 3872700, 0(97) 9631326 чи на сайті www.LiQberry.com.

Зараз ви читаєте новину «Чорнична паста долає рак». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути