понеділок, 20 червня 2016 05:05

"Я виграв у простатиту. У свої 60 почуваюся на 40"

— Завжди був міцним чоловіком. Не думав, що прихоп­лю простатит. Бігаю в туалет, а годинник — на пів шостої. Дружина незадоволена, — розповідає Петро ­Кулинич із Житомира.

— Почав шукати вихід і знайшов, — продовжує. — У книжці Тетяни Павлівни Радіонової "Встань над болем своїм" дізнався все про запалення простати. Замовив трав'яні засоби. Я виграв у простатиту. У свої 60 почуваюся на 40.

— Це захворювання з'явилося не сьогодні й не вчора, — каже травниця Тетяна Павлівна Радіонова. — Раніше його лікувати народними засобами. При хронічному простатиті, трави — найкращий результат. Якщо має бактеріальну природу — стафілокок, стрептокок, то є трав'яні антибактеріальні засоби. Їх приймають довше. У період запалення простати люди обмежують себе в харчуванні, спиртному, палінні. У кого сильний імунітет, рідше хворіють на простатит. Швидше справляються з ним. Профілактика підвищує імунітет органів малого тазу й організму в цілому.

Рекомендую мій комплекс — бальзам для прийому всередину й мазь на ніч у задній прохід. Вони усувають запалення простати й аденому. Налагоджують циркуляцію крові й лімфи в малому тазу, відновлюють тканини. Головне — ви зможете нормально ходити в туалет. Еліксир молодості повертає чоловікам ерекцію, сприяє виробленню тестостерону. При правильно поставленому діагнозі і виконанні моїх рекомендацій — відмінний результат. Інформацію про чоловічі недуги й багато іншого можна знайти в моїй книжці "Встань над болем своїм". Її та засоби від простатиту висилаю поштою.

Від недуг Тетяна Павлівна Радіонова пропонує ефективні засоби. Готує їх за рецептами сімейної династії травників, що перевірені століттями. Ці засоби натуральні, не містять гормонів та антибіотиків. Не є синтетичними лікарськими препаратами. Нешкідливі, дають оздоровчий результат.

Звернутися до Тетяни Павлівни ­Радіонової по ­допомогу та ­замовити її ­засоби, а також книжку "Встань над болем своїм" можна за тел.:

0(57) 376 32 32, 0(97) 925 73 97, 0(66) 044 08 98

www.travnik.kharkov.ua

Зараз ви читаєте новину «"Я виграв у простатиту. У свої 60 почуваюся на 40"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути