пʼятниця, 01 липня 2016 06:50

6 липня розпочніть лікувати сколіоз

Медичний гороскоп на липень

1 Не можна проколювати вуха, робити татуювання та пірсинг. Рани на шкірі загоюватимуться грубими рубцями. Зростає ризик венеричних захворювань.

2–3 Розпочніть день із дихальної гімнастики. Добре провітрюйте приміщення. Прогуляйтеся перед сном. Вдалий час кинути курити. Загост­рюється ревматизм.

4–5 Молодик. Непокоїтимуть різкі перепади артеріального тиску. Можлива носова кровотеча. Небажані операції черевної порожнини. Нагадає про себе виразка шлунка.

6–7 Слабнуть життєві сили. Протипоказані надмірні фізичні навантаження. Погіршиться стан людей з хворим серцем. Розпочніть лікувати сколіоз. Стежте за положенням спини.

8–9 Слідкуйте за вчасним випорожненням кишечника та сечового міхура. Можливе лікувальне голодування. Обирайте дієтичні страви. Займіться корекцією фігури.

10–12 Бережіть очі. Зберігайте піднесений настрій. Утримуйте емоційну рівновагу. Не зловживайте гост­рими стравами й горілкою. Найбільш вразливі — нирки.

13–15 Нагадають про себе гінекологічні хвороби. Вагітним слід уникати фізичних навантажень. Молодим мамам не варто відлучати дітей від грудей. Ліки даватимуть побічні ефекти.

16–17 Більше часу приділіть відпочинку. Відчуватиметься загальна слабкість організму. Імунна система погано протистоятиме інфекції. Зростає ламкість судин.

18–19 Місяць уповні. Приділіть увагу догляду за шкірою та зміцненню нігтів. Підберіть собі нову косметику. Не час звертатися до стоматолога. Можливі ускладнення.

20–21 Найкращий час для укріп­лення серцево-судинної системи. Розпочніть курс оздоровчої гімнастики. Зростає ризик появи судом. Пам'ятайте про це на відпочинку біля води.

22–24 Не експериментуйте з екзотичними стравами. Підвищується ймовірність алергійних реакцій. Носіть зручне взуття. Перед сном зробіть ванночки для ніг, масаж стоп.

25–26 Турбуватимуть напади головного болю. Уникайте косметичних операцій на обличчі. Особ­ливого догляду потребує волосся. Фарбувати чи пересушувати його не можна.

27–28 Не допускайте зневоднення організму. Промийте нирки й сечовий міхур. Загострюються хвороби щитоподібної та підшлункової залоз.

29–30 Найкращий час для розвитку гнучкості хребта й суглобів. Уникайте пасивного паління. Їдкі запахи переноситимете важко. Погуляйте перед сном.

31 Не перевантажуйте шлунок. Погіршується перистальтика кишок. Літнім людям слід уникати важкої їжі. Пийте воду перед їдою. Не видаляйте наростів і пухлин.

Зараз ви читаєте новину «6 липня розпочніть лікувати сколіоз». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути