понеділок, 30 травня 2016 06:45

23 червня остерігайтеся вуличних тварин

Медичний гороскоп на червень

1 Непокоїтиме головний біль. Через кисневе голодування можете знепритомніти. Не допускайте травм голови. Вдалий час, щоб розпочати лікування органів видільної системи.

2–3 Напруження голосових зв'язок призведе до втрати голосу. Говоріть тихіше. Відкладіть операції на горлі. Загострюються хвороби щитоподібної залози. Прийом гормональних препаратів заплануйте пізніше.

4–5 Молодик. Розпочинайте день із дихальної гімнастики. Частіше бувайте на свіжому повітрі. Погіршується епідемічна ситуація. Уникайте натовпу. Відвідування інфекційних хворих відкладіть на пару днів.

6–7 Не змінюйте раціону харчування. Найбільш вразливий буде шлунок. Вдайтеся до профілактики остеохондрозу. Більше рухайтеся.

8–10 Не проводьте цілий день біля комп'ютера чи перед екраном телевізора. Знижується гострота зору. Бережіть очі від травмування. Зміцнюйте нервову систему. Активно відпочивайте.

11–12 Уповільнюється перистальтика кишківника. Загострюється геморой. Попереджайте розвиток закрепів. Не бажано вирушати в далекі мандрівки. Остерігайтеся харчових отруєнь. Не пийте сирої води.

13–15 Швидко втомлюватиметеся. Приділіть увагу догляду за шкірою ­обличчя. Видалення вугрів довірте косметологу. Не допускайте знежирення шкіри рук. Можлива поява тріщин. Погіршується стан урологічних хворих.

16–17 Остерігайтеся хвороб, що передаються статевим шляхом. Використовуйте протизаплідні засоби. Не робіть абортів. Час вдатися до профілактики захворювань верхніх дихальних шляхів. Позбавтеся хронічних застуд.

18–20 Повня. Організм буде чутливий до стрибків атмосферного тиску. Хворим на стенокардію слід мати під рукою необхідні ліки. Відмовтеся від тонізуючих препаратів і напоїв.

21–22 Різкі рухи можуть призвести до зміщення хребців в області попереку. Не бажано переносити важкі речі. Можливе защемлення нервових закінчень. Можуть непокоїти ревматичні болі. Візит до стоматолога краще відкласти.

23–24 Остерігайтеся вуличних тварин. Не дражніть котів і собак. Добре обробляйте поверхню рани. У лежачих хворих може підвищитися температура.

25–26 Найвразливішим місцем будуть ступні. Не час видаляти мозолі й нарости на ногах. Обирайте зручне взуття. Походіть босоніж. Прислухайтеся до рекомендацій лікарів.

27–29 Період загострення сер­цево-судинних захворювань. Не переймайтеся через життєві неприємності. Кращий час для початку курсу відновлення рухливості кінцівок та зміцнення нервової си­стеми.

30 Подбайте про раціональне харчування. Не перевантажуйте шлунок. Лікуйте сколіоз. Стежте за поставою. Запишіться на прийом до стоматолога. Протезування зубів мине вдало.

Зараз ви читаєте новину «23 червня остерігайтеся вуличних тварин». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути