вівторок, 31 січня 2012 05:00

Дітям і вагітним не треба вживати їжу з мікрохвильовки

Автор: фото з сайта www.oko.by
  Мікрохвильові печі змінюють структуру молекул води. Вона стає мертвою і непридатною для людини. Через це порушується склад крові та лімфи, вироблення статевих гормонів
Мікрохвильові печі змінюють структуру молекул води. Вона стає мертвою і непридатною для людини. Через це порушується склад крові та лімфи, вироблення статевих гормонів

Науковці столичного Інституту екології людини вивчали вплив мікрохвильових печей на організм людини. Досліджували воду в пляшці до та після кип'ятіння у мікрохвильовці.

— Хвилі цілком змінюють структуру молекул. Вода стає мертвою і не придатною для людини, — каже директор інституту Михайло Курик, 69 років. — Мікрохвилі створені штучно, тож мають енергетику, не сумісну з природою. Тому японці, коли готують на кухні, виганяють звідти жінок. Бо техногенне поле діє й зовні. Захисту від шкідливих вібрацій печей іще не придумали.

Організм на 70 відсотків складається з води. Вона найуразливіша до штучних вібрацій. Електромагнітне поле змінює енергетику організму на молекулярному рівні. Через це виникають хвороби. Найшкідливіші хвилі для людей зі слабким імунітетом, дітей та вагітних.

— У мікрохвильовці вода з продуктів випаровується, тому молекули стають агресивними. Особливо страшно, коли готують їжу із супермаркету, яка здебільшого ненатуральна. У продуктах уже штучна основа — ніхто не знає, як вона мінятиметься під впливом високих частот.

Якщо здорова доросла людина постійно готує їжу в мікрохвильовці, згодом захворіє. Матиме спотворену структуру води в організмі, яка не відновиться. Негативна енергетика із продуктів провокує рак шлунка, кишківника, крові. Порушується склад крові й лімфи, виникає імунодефіцит. Також зменшується вироблення статевих гормонів.

— Але розігрівати їжу можна, це нешкідливо, бо суттєвих змін у ній не відбувається. Найкорисніше готувати на дровах. Менш корисно — на вугіллі, газі й електроплитці.

Зараз ви читаєте новину «Дітям і вагітним не треба вживати їжу з мікрохвильовки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути