пʼятниця, 01 липня 2016 22:57

Мережу зворушили фото молодят, які прийшли до вмираючої бабусі
5

Мережу зворушили фото молодят, які прийшли до 91-річної бабусі нареченого. Пег МакКормак не змогла піти на весілля свого улюбленого онука Брайана Куртулика, так як була прикутою до ліжка після перелому ноги, пише Fototelegraf.ru.

Але вона й уявити собі не могла, що онук не обійде її увагою у цей важливий для нього день. Старенька в буквальному сенсі слова відкрила рот від здивування, коли побачила перед собою свого онука і його наречену Лорен. Пег проходила лікування в центрі реабілітації в Нью-Джерсі після перелому, і візит молодят став для неї повною несподіванкою.

"Спочатку в палату увійшла я, і вона просто відкрила рот від подиву. Вона не відриваючись дивилася на мене, поки в дверях не з'явився Брайан", – розповіла Лорен.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ідеї для весілля: 19 чудових варіантів декору заднього дворика

Найцікавіше, що вінчання Брайана і Лорен проходило в тій же церкві, що й у Пег багато років тому. Сумно, але через кілька тижнів після весілля Пег померла, все ж встигнувши благословити свого улюбленого онука і його наречену.

Зараз ви читаєте новину «Мережу зворушили фото молодят, які прийшли до вмираючої бабусі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути