пʼятниця, 24 серпня 2012 06:20

Психолог розповіла, яких жінок бажають чоловіки

Психолог розповіла, яких жінок бажають чоловіки

У першу чергу чоловіки звертають увагу на зовнішній вигляд жінки. Але до психологів все більше звертається чоловіків, які не можуть знайти жінку, яка була б не лише гарна, але розумна і цікава. Про це під час прес-конференції розповіла психолог, спеціаліст по практиці побудови взаємовідносин Алла Янсонс.

"Якщо чоловік не хоче жінку, то він не здатний для неї нічого зробити. Якщо жінка бажана, тоді він готовий їй допомагати та забезпечувати. Подивіться журнали і зрозумієте яких жінок хочуть чоловіки. Чоловіки шукають таку дівчину, яку нам демонструють журнали, для того щоб з нею з'являтися в суспільстві. Не варто забувати, що у кожної культури своє розуміння краси. На наших чоловіків впливає те середовище, яке їх виховує", - розповіла психолог.

За статистикою, чоловіки відразу ж звертають увагу на чисто вимите волосся.

"Коли жінка виходить з дому з не зовсім свіжими волоссям, вона повинна розуміти, що таким чином вона втрачає можливості провести день гідно, зустріти гідного чоловіка і відчувати себе впевнено. В першу чергу чоловік оцінює жінку за зовнішнім виглядом. Він бачить її образ в цілому. Зараз жінки прагнуть бути більш природними. Зовнішність жінки максимально наближена до природної краси вважається гарним тоном", - підкреслила Алла Янсонс.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Більшість молодих пар проживають у шлюбі по 1-2 роки

Психолог радить дівчатам займатися не лише зовнішністю, але і саморозвитком. У цікавої співрозмовниці більше шансів знайти собі чоловіка. Хобі, цілі у житті додають жінці привабливості.

"Зовнішній вигляд - це візитна картка. Але ми повинні розуміти, що на це не варто витрачати своє життя. У мене в роботі дуже багато забезпечених, красивих і успішних чоловіків, які не можуть знайти собі пару. Зараз чоловіки дивляться на дівчат, а вони всі з однаковими губами, носами, волоссям і він ніде не може розглянути свою. Зараз жінка повинна бути чимось цікава, у неї повинна бути глибина. Якщо ви робите все поверхово, то до вас будуть ставитися як до іграшки, яку возять і привозять. Але мода зміниться і вас теж замінять", - розповіла Алла Янсонс.

 

Зараз ви читаєте новину «Психолог розповіла, яких жінок бажають чоловіки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути