четвер, 29 вересня 2011 09:48

На сайтах знайомств сидять маніяки і секс-туристи

На сайтах знайомств сидять маніяки і секс-туристи

Психолог з Рівного Марина Опейда радить дівчатам бути обережними під час знайомства з чоловіками у соціальних мережах і на сайтах знайомств.

"Нещодавно доводилося витягувати з депресії дівчину, яка півроку спілкувалася в інтернеті з італійцем. Під час зустрічі у Києві вияснилося, що це турок, якому не 22, а 38. Одразу в аеропорті "Бориспіль" він сповістив, що винайняв готель на вихідні і приїхав до дівчини не знайомитися, а заради інтиму. Добре, що вона була з подругою. Обидві втекли від нього і одразу заявили про домагання у міліцію.

Каже, проблема українських дівчат у тому, що вони шукають багатих чоловіків.

"Узагалі-то кожному багатому і успішному чоловікові хочеться бачити біля себе таку ж заможну людину. Буває, що мільйонерові – бізнесмену чи депутату раптом западає в душу дівчина з простої сім'ї - мила і незіпсована. Але це трапляється рідко".

За спостереженнями психолога, найчастіше таких дівчат багатії шукають задля задоволення своїх сексуальних потреб.

"Серед моїх пацієнток були дівчата, які спали з заможними дядьками через квартиру, машину, мобільний телефон. Бідність часто штовхає наївних молодих жінок до експериментів. А насправді самі шукають проблеми та пригоди на свою голову. У багатьох псля такого сексуального насильства з'являється бажання покінчити життя самогубством. Доводиться витягувати їх з депресії і повертати до життя. Врезультаті, вони знаходять простих роботящих хлопців, створюють міцні сім'ї, народжують дітей", - каже психолог.

Те, що пропонують шлюбні агентства з кричущими слоганами "Багатий чоловік - це просто", швидше за все, банальний обман – доводить психолог.

"Ті багаті іноземці, які приїжджають в Україну нібито за дружинами, насправді займаються секс-туризмом. На сайтах знайомств переважно сидять маніяки і секс-туристи. Для того щоб вийти заміж за багатого чоловіка, ви повинні відповідати йому. Будучи самодостатньою, ви викликаєте до себе більше інтересу не тільки у забезпечених людей, а й у всіх чоловіків".

Зараз ви читаєте новину «На сайтах знайомств сидять маніяки і секс-туристи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути