четвер, 01 вересня 2016 19:21

Чоловіки розповіли про риси ідеальної дружини

Чоловіки розповіли про риси ідеальної дружини

Для певного відсотка жінок заміжжя - це мета всього життя. Все, що вони роблять, спрямоване на те, аби вполювати того самого, який на білому коні. А ось які риси насправді цінують чоловіки в представницях прекрасної статі, розуміють далеко не всі.

Ask Reddit провів соціологічне опитування про те, які риси повинна мати жінка, щоб чоловік захотів одружитися.

1. "Коли моя дружина ще була моєю подругою, вона мені сказала: "Намагатися не любити тебе - все одно, що намагатися не відчувати голод". Це було найпрекрасніше, що мені довелося чути", - Алекс, 32 роки.

2. "Довіра, вміння спілкуватися, сексуальна сумісність, розуміння і здатність прощати, і, хоча б, кілька спільних інтересів - для мене це головні критерії вдалого шлюбу", - Фред, 28 років.

3. "Я зрозумів, що познайомився зі своєю майбутньою дружиною, коли у мене перестав закриватися рот. Вона не була красунею, і у мене не було якогось неймовірного сексуального потягу, але мені хотілося постійно говорити з нею", - Томас, 42 роки.

4. "Для мене має велике значення її почуття гумору. Воно повинно бути таке, як у мене. Якщо ми не зможемо сміятися над одними і тими ж речами, ми не зможемо бути разом", - Олександр, 29 років.

5. "Вона повинна мати здатність робити мене щасливим, нічого при цьому не роблячи. Я хочу прокинутися з цією жінкою в одному ліжку в ліниву неділю, і радіти просто її присутності", - Євген, 30 років.

6. "Моя майбутня дружина - це мій найкращий друг, з яким мені добре в ліжку", - Ендрю, 24 роки.

7. "Це жінка, у якої є власні інтереси, вона ними горить", - Стів, 30 років.

8. "Запах. Мене зводить з розуму запах жінки, і я впевнений, що знайду свою майбутню дружину саме по запаху", - Білл, 35 років.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Світ вразили обручки, які стають одним цілим

9. "Вона повинна бути чесною і відкритою, і легко знаходити спільну мову з моєю родиною і друзями. Мені теж має бути комфортно в її родині. Інакше нічого доброго не вийде", - Ерік, 27 років.

10. "Я повинен любити її. А вона має любити мене. Адже ми одружуємося на тих, кого любимо. А любимо ми не за якості або заслуги, а просто так, за те, що ця людина з'явилася в твоєму житті", - Дез, 25 років.

11. "Років до 25 я був впевнений, що вона повинна бути просто красивою, а інше неважливо. Потім подорослішав і змінив точку зору. В першу чергу, звичайно, ми повинні любити один одного, "стерпиться-злюбиться" - не працює. Бажано, щоб у нас було більше однієї дитини. Вміти шедеврально готувати не обов'язково - разом розберемося, та я й не гурман. Її краса - не обов'язкова вимога, але хотілося б, аби вона була приємним бонусом", - Роман, 31 рік.

Нагадаємо, психологи назвали 5 речей, що об'єднують гармонійні пари

Зараз ви читаєте новину «Чоловіки розповіли про риси ідеальної дружини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути