середа, 06 квітня 2016 19:41

Американським безпритульним подарували весілля мрії
4

Фото: www.carriewildes.com

Жителі міста Тампа, штат Флорида, США, організували весілля вартістю понад 20 тисяч доларів для безпритульної пари, повідомляє ABC News.

56-річні Евелін і Роккі Барлетт прожили до цього разом 22 роки, але не мали змоги оплатити весільний внесок. Коли про їхню історію дізналися місцеві ЗМІ, то чимало небайдужих змогли втілити мрію закоханих в життя.

Вінчання відбулося на місцевому ранчо, що використовується у весільних церемоніях. Також для Евелін і Роккі надали святковий одяг, каблучки, банкет з тортом, лімузин, послуги фотографа і флориста, і навіть триденне проживання у п'ятизірковому в готелі.

"Це історія Попелюшки. Це найщасливіший момент мого життя і життя Роккі", - ділиться своїми враженнями наречена.

Чоловік та жінка родом із Огайо. Приїхали в штат Флорида в пошуках роботи. Але їхні очікування не виправдалися, і в результаті вони залишилися без засобів для існування. Протягом останніх трьох років вони прожили в наметі у лісі.

На щастя, Роккі і Евелін не доведеться повертатися в ліс. Поки вони будуть шукати стабільні джерела доходу - зможуть жити в будинку-дуплексі, наданому їм Даніелем Макдональдом, офіцером поліції, завдяки якому історію безпритульних дізналися у Тампі.

Читайте також: Чоловіча логіка: як зрозуміти коханого

Зараз ви читаєте новину «Американським безпритульним подарували весілля мрії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути