четвер, 21 квітня 2016 07:48

Американець судиться за право одружитися з ноутбуком

Американець Кріс Севьє звернувся з вимогою до суду штату Техас дозволити йому одружитися з ноутбуком Apple, пише korrespondent. Це вже друга за рахунком вимога молодого жителя США. З подібним він вже звертався до суду у Флориді, проте в перший раз Севьє отримав відмову.

Автор: Facebook
 

Повідомляється, що спочатку американець зажадав права одружуватися на Macbook ще два роки тому. У першому позові Севьє докладно виклав про проблему відсутності в гаджеті Apple вбудованої фільтрації порнографії, в результаті чого він пристрастився до "дорослого жанру" кіно.
Звинувачення Apple в зв'язку з даною проблемою Севьє виклав на п'ятдесяти сторінках позову. А також зазначив, що після захоплення фільмами для дорослих закохався в свій Macbook і захотів на ньому одружитися.

Флоридський суд у вимозі американцеві відмовив. Однак Кріс Севьє виявився цілеспрямованим, і з аналогічним позовом він звернувся рік тому до суду Техасу. На цей раз він доклав до позову 30-сторінкову заяву, в якій описав подробиці своїх взаємин з гаджетом Apple.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вчені з'ясували вплив смартфонів на романтичні стосунки

Зараз ви читаєте новину «Американець судиться за право одружитися з ноутбуком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути