понеділок, 02 листопада 2015 16:50

5 справ, якими не можна займатися після сварки з чоловіком

5 справ, якими не можна займатися після сварки з чоловіком

Після сварки з коханим не варто вирушати на шопінг і йти на побачення з колишнім бойфрендом. Про це кореспонденту Gazeta.ua розповіла психолог Валентина Домська.

"Після сварки з партнером жінка ображена, розлючена, здатна на все, - говорить Валентина Іванівна. – У цей період ризикує наробити помилок. Тому своїм клієнтам раджу у цей період сходити в спортзал чи басейн, відвідати спа-салон, переглянути фільм чи зустрітися з подругами. Є 5 справ, якими займатися після конфлікту з коханим зась".

По-перше, не варто зустрічатися з колишнім партнером.

"Ні в якому разі не біжіть на побачення з екс-бойфрендом, - радить психолог. – 50 відсотків таких побачень закінчуються у ліжку. Дівчина зраджує теперішньому хлопцю з колишнім. Не робіть на зло комусь, бо нашкодите лише собі".

По-друге, не варто вирушати до перукарні.

"Рішення, які приймаєте після конфлікту, будуть спонтанними і необдуманими, - пояснює Домська. – Ризикуєте зіпсувати власний імідж: пофарбуватися у колір, який не пасує, чи обрізати волосся".

По-третє, протипоказаний шопінг.

"Багато жінок ідуть за покупками з бажанням розслабитися, а в результаті купують зайве і викидають гроші на вітер, - говорить психолог. – Охолоньте, відійдіть від конфлікти, а тоді вирушайте оновлювати гардероб".

По-четверте, не треба телефонувати мамі і жалітися на чоловіка.

"Стосунки між тещею та зятем і так рідко бувають нормальними. Не робіть їх ворогами, не налаштовуйте маму проти свого чоловіка, бо самі про це скоро пошкодуєте. Ви помиритеся, а теща триматиме зуб на зятя, який образив її доньку", - розповідає Валентина Іванівна.

По-п'яте, за словами психолога, ні в якому разі не можна збирати речі і погрожувати, що підете з дому.

"Якщо ви живете разом, не вдавайтеся до погроз, що підете геть, - каже Домська. – Жінка сподівається, що коханий кине все і побіжить її спиняти. Але чоловік, якому набридли сварки, може не побігти за вами. Врахуйте це, перш ніж переступите поріг дому".

Зараз ви читаєте новину «5 справ, якими не можна займатися після сварки з чоловіком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути