пʼятниця, 01 квітня 2016 18:33

10 чоловічих талантів, які вражають жінок

10 чоловічих талантів, які вражають жінок

Вже давно пройшли часи королівств та імперій, а наші милі дами, все одно, чекають принца на білому коні. Проте вимоги до них дещо змінилися. Можна виділити 10 основних рис сучасних чоловіків, які вражають жінок, про це пише senfil.net

Красномовність
Навіть з приятелями в пивній краще бути коректним у висловлюваннях, бо можна і в пику отримати. Що вже говорити про вміння захопити бесідою вподобану жінку. Адже досить одного невірного слова, одної підозри в нещирості, однієї ознаки неуваги до жіночої особи і все, можна сміливо йти до приятелів, пити пиво.

Володіння іноземними мовами
Одне з найскладніших умінь з цього списку. Справляє враження на жінок і дуже високо цінується ними. Але головне, не треба хизуватися цим безмежно, а бажано використовувати тільки у відповідній ситуації.

Вміння бути стильним і охайним
У кожного чоловіка є свій стиль. Зрештою, до стилю можна віднести навіть повну його відсутність. Заради справедливості скажемо, що дуже багато чоловіків дотримуються саме такого "стилю". І виходить, що бути стильним (в прямому сенсі цього слова) і при цьому не порушити тонкі грані між недбалістю і снобізмом, для більшості мужиків завдання важче, ніж підкорити Еверест.

Сексуальний талант
Для багатьох дам цей талант здатний затьмарити всі інші чоловічі здібності.

Майстерність
Дуже широка категорія, яка не потребує спеціальних знань, наприклад знання будови двигуна внутрішнього згоряння. Але красиво вбитий у бетонну стіну цвях справляє на недосвідчену жінку приблизно такий же ефект, що і відремонтований складний спорткар останнього покоління. Скористайтеся цим, але не забудь купити хороший інструмент. Інакше опинитеся жалюгідним посміховиськом.

Спортивність
Для жінки, окрім духовності і чуттєвості, важливі також чоловіча фізична сила й витривалість. Загалом те, що досягається фізкультурою та спортивними заняттями. Причому образ справжнього сильного мужика можна заслужити в очах красуні навіть простим гучним уболівання за улюблену футбольну команду. А ось розповіді про захоплення гольфом або шашками краще не розпочинати.

Кулінарна майстерність
Познайомившись з дівчиною, спробуйте приготувати для неї що-небудь їстівне. От побачите, вона буде приємно шокована. Не сумнівайся, це буде абсолютно щира радість. Можливо, вона вам дуже допоможе у подальших стосунках.

Вміння грати на музичних інструментах
Це вміння найкрасномовніше говорить про характер чоловіка. Адже музикальність – це не тільки душевні пориви, але і цілеспрямованість, в даному випадку в освоєнні премудростей музичної грамоти. Крім того, під час музики жінки легше йдуть на контакт.

Знання автомобіля
Незважаючи на те, що багато сучасних дами хвацько ганяють на авто, красуючись за кермом, машини для більшості з них так і залишилися чимось на зразок неприборканого звіра. Якщо чоловік допоможе красуні, машина якої захлохла на трасі, завестися, в її очах він буде виглядати безстрашним приборкувачем страховиська.

Танці
Якщо спробувати уявити собі щось, у чому чоловік здатний проявити одночасно впевненість у собі, холоднокровність, пристрасність і комунікабельність, то це, безумовно, танці. Психологи радять залишатися в танці самим собою і не соромитися, якщо руки чи ноги рухаються у тебе не так. Головне, що цю стародавню мову любові і заклику до сексу чудово розуміють та цінують наші жінки.

Зараз ви читаєте новину «10 чоловічих талантів, які вражають жінок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути