понеділок, 04 серпня 2014 14:27

У новому промо Agent Provocateur моделі робили зарядку в пустелі в спідній білизні
10

Пенелопа Крус зняла відвертий ролик для реклами лінії білизни L'Agent by Agent Provocateur.

Актриса продовжує на пару зі своєю сестрою Монікою працювати над виробами другої лінії відомого бренду жіночої білизни Agent Provocateur. Треба відзначити, що 40-річна іспанська актриса бере дуже активну участь в промо білизни L'Agent. Приміром, Крус особисто займається зйомками рекламних відео для промо лінії.

Новий ролик на честь запуску сайту Agent by Agent Provacateur не став винятком - Пенелопа сама виступила в якості режисера і сценариста. І навіть сама з'явилася у кадрі, на відміну від попереднього ролика. Нагадаємо, що він був знятий за участю популярної російської моделі (подруги відомого футболіста Кріштіану Роналду) і чоловіка Пенелопи, актора Хав'єра Бардема. До речі, те відео визнали занадто відвертим, через що ролик був автоматично заблокований на YouTube.

Що стосується нового промовідео, то його теж не назвеш цнотливим. Сюжет розповідає про виснаженого в пустелі мандрівника, якому раптом бачиться міраж: кілька прекрасних дівчат у танці еротично роздягаються. Красуні дуже сексуально вигинаються, мабуть, щоб краще продемонструвати всі моделі жіночої білизни.

Зазначимо, що ролик знайдуть цікавим не тільки чоловіки і любительки спокушати, але і мліючі від чоловічого типажу "темпераментний іспанець" - у головній чоловічій ролі знявся відомий іспанський манекенник Джон Кортахарена.

Зараз ви читаєте новину «У новому промо Agent Provocateur моделі робили зарядку в пустелі в спідній білизні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути