пʼятниця, 24 лютого 2017 14:38

Українські спортсменки представили нову колекцію Nike
8

Фото: vogue.ua

Бренд Nike випустив глобальний рекламний кампейн нової колекції Black & White та його втілення в Україні. Одяг виконаний в спортивному та повсякденному стилях. Уособлює новий образ сучасної дівчини — NikeWomen.

Колекцію відрізняє геометричний дизайн та мінімалізм. На думку авторів, це найкраще відображає свободу та прагнення бути собою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Світовий бренд створив куртку присвячену Україні

В Україні колекцію представили дівчата, які уособлюють філософію Nike Women: олімпійський призер в потрійному стрибку Ольга Саладуха, бронзовий призер Олімпійських Ігор в Лондоні Христина Стуй, чемпіонка юнацької Олімпіади Юлія Левченко, чемпіонка Європи Ольга Земляк, рейсер київського бігового клубу Nike + Run Club Юлія Гріффін, співзасновник Play Outside Crew Ірина Сватко, київський DJ Katro Zauber та LifeCoach Алла Клименко.

Український дизайнер Наташа Зінько в рамках Тижня моди в Лондоні представила нову осінньо-зимову колекцію. В одязі змішала різні епохи та настрій. Стриману моду сорокових поєднала з зухвалими вісімдесятими - десятиліттям, коли можна було все.

Зараз ви читаєте новину «Українські спортсменки представили нову колекцію Nike». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути