середа, 18 січня 2017 12:09

Три головні ознаки модного зимового образу

У зимових образах ставка робиться на комфорт та тепло. Додати одягу трохи родзинки можна за допомогою трьох простих прийомів.

Багатошаровість. Додає образу динаміки та фактурності. Створити ефект багатошаровості можна, поєднавши шкіряну куртку та довгий хутряний жилет. Як варіант, гарним поєднанням є водолазка, костюм з брюками та довге пальто. До речі, шарф, зав'язаний поверх верхнього одягу та сумка через плече - теж елементи багатошаровості.

Автор: cosmo.com.ua
 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тенденції 2017 року: рвані джинси взимку

Довжина максі. Зазвичай, взимку від цієї довжини відмовляються. Але у цьому сезоні дизайнери пропонують модницям звернути увагу саме на довгі речі. Обирайте подовжені моделі пуховиків, жакетів та спідниць.

Автор: my.goodhouse.com.ua
 

Незвичайні аксесуари. Звичайний пуховик або шарф можна зробити модним за допомогою масивної брошки. Якщо вам подобається виділятися, зверніть увагу на кумедні шапки з вухами та намальованими обличчями.

Автор: LiveInternet
 
У зимовий період одним з головних аксесуарів стає шапка. Сьогодні найпопулярнішими моделями стали в'язані, декоровані наліпками або хутром.
Зараз ви читаєте новину «Три головні ознаки модного зимового образу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути