пʼятниця, 01 серпня 2014 12:43

Племінниця Джулії Робертс стала обличчям бренду Jimmy Choo
10

Актриса Емма Робертс, племінниця тієї самої "Красуні", стала героїнею рекламного фотосету Jimmy Choo.

Емма відома не виключно спорідненістю зі знаменитою Джулією Робертс. 23-річна акторка на слуху після фільмів "Ми - Міллери", "Пало-Альто" і "Американська історія жахів: Шабаш". Щоб взяти участь у промофотосессии для бренду, вона викроїла пару годин із щільного знімального графіка фільму "Ешбі".

Цікаво, що перший же кадр був зроблений практично спонтанно - Емма з'явилася в черевиках Jimmy Choo. Дівчина розповіла, що віддає перевагу саме такому взуттю на противагу шпилькам, оскільки щільний графік і вимагає швидкого переміщення.

Вся фотосесія була зроблена в дуже динамічному "живому" стилі. Емма дуже органічно виглядає на знімках лукбука в дусі life style, ніби, дійсно, фотограф непомітно знімає актрису в повсякденному житті по той бік камери.

Після закінчення фотосесії, посланниця бренду зізналася, що асоціює себе з класичними гостроносими Jimmy Choo. За словами Емми, в дитинстві вона мріяла купити пару таких туфель. Актриса радісно помітила, що мрії збуваються, адже тепер у неї є такі туфлі з червоної зміїної шкіри, та ще й з власними ініціалами.

Однак відразу ж юна Робертс помітила, що все-таки улюблена модель - Marlin, чорні чоботи зі вставками зі зміїної шкіри і пряжками. Емма любить носити їх з сукнями, доповнюючи замшевої сумкою з бахромою.

Зараз ви читаєте новину «Племінниця Джулії Робертс стала обличчям бренду Jimmy Choo». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути