середа, 19 листопада 2014 11:32

Художниця створила колекцію монгольських весільних суконь з паперу
8

Російська художниця Ася Козіна підійшла до створення весільних суконь вкрай творчо і незвично. Колекцію традиційних монгольських убрань вона виконала із звичайного білого паперу.

Замислюючись над створенням незвичайної колекції весільних суконь, Ася Козіна керувалася тим, що в останні десятиліття старовинні весільні традиції поступово забуваються, а наречених в етнічних вбраннях можна побачити хіба що на фотографіях.

Сукні від Асі Козіної неодмінно зацікавлять наречених, адже кожній хочеться виглядати неперевершено на своєму святі. Автор вибрала такий незвичайний матеріал для втілення своїх ідей, оскільки саме папір дозволяє опрацювати найдрібніші деталі, створити багатошарову структуру. Крім того, білий колір дає можливість сконцентруватися на різноманітності форм, хоча весільна сукня може бути і більш сміливих кольорів.

Цікаво, що в Монголії вірять: якщо весільний обряд проведено з дотриманням всіх правил, то пара неодмінно проживе довге і щасливе сімейне життя. Мабуть, вибір сукні в цьому випадку може бути виключно важливим.

Зараз ви читаєте новину «Художниця створила колекцію монгольських весільних суконь з паперу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути