пʼятниця, 28 листопада 2014 19:19

Дівчинка-хлопчик: стиль tomboy воліють сильні жінки
20

«Крихітка на мільйон доларів» актриса Хіларм Суонк
Ленелотте фон Ботмер

Феменістки у свій час вибороли собі право носити штани, отримувати належну освіту і займати посади, які раніше вважалися суто чоловічими. І якщо з другими двома пунктами тепер мало хто буде не згоден, то з першим можуть виникнути питання. Оскільки сьогодні як ніколи культивується жіночність, носити "чоловічі" речі слід уміло. Дівчат, що полюбляє такий стиль, називають Tomboy.

Tomboy дівчина. Яка вона?

З іронічної точки зору томбой - це зменшена копія чоловіка. Дівчина виглядає, одягається, веде себе як чоловік, цікавиться чоловічим видом спорту, хобі, розвагами і проводить вільний час як багато чоловіків. У неї міцний чоловічий характер, вона витривала і їй не потрібно чекати на чиюсь допомогу. Вона ідеально впорається сама. До моді ставиться байдуже або взагалі нею не цікавиться.

Ідеальна жінка цього стилю, наприклад, головна героїня фільму Клінта Іствуда " Дівчина на мільйон доларів" актриса Хиларм Суонк.

Дівчина - хлопець не відчуває стилю. Але це було раніше, у наш час стиль томбой дуже актуальний і царює на подіумах не перший сезон. Тому справжня томбой дівчина буде виглядати в цей час неповторною модницею і може навіть прикладом для наслідування.

З чого все почалося?

На початку 20-го століття жінка політик Ленелотте фон Ботмер вперше з'явилася в діловому брючному костюмі, тим самим зробила революцію в світі моди.

Жінкам вважалося образливим носити чоловічий одяг, хоча і раніше спостерігалися якісь фотографії жінок у чоловічих костюмах, тим самим вони робили виклик чоловікам. Але незабаром все змінилося і жінки гордо вбиралися в одяг чоловічих силуетів, усвідомлюючи свою силу і рівноправність з чоловіками.

У наш час до стилю Томбой небайдужі модні особистості, моделі і різні зірки. Одна з найяскравіших шанувальниць цього стилю - модель Агнесс Дейн. Також люблять цей стиль актриса Дженіфер Еністон і співачка Пінк.

Зараз ви читаєте новину «Дівчинка-хлопчик: стиль tomboy воліють сильні жінки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути