понеділок, 25 травня 2015 17:44

Андре Тан створив колекцію спортивної форми для українських олімпійців.
6

Український дизайнер Андре Тан взяв безпосередню участь в підготовці спортсменів до Перших Європейських ігор 2015 року в Баку (Азербайджан). Він створив колекцію парадної форми для національної збірної України.

Дизайнер перепробував безліч варіантів декору одягу і зупинився на петриківського розпису. Одним з головних елементів орнаменту стали мальва і чорнобривці, які символізують внутрішню гармонію, душевні сили і рівновагу.

"Я і моя команда віримо в силу духа і перемогу наших спортсменів. Ми також знаємо, що перемога, це не тільки сходинка п'єдесталу і медаль, це також рішучість, витримка, прагнення до нових горизонтів. Упевнені, що кожен з наших олімпійців – герой, який прославляє Україну на міжнародній арені", – заявив Андре Тан.

Презентація форми відбулася 23 травня в НСК "Олімпійський" в рамках олімпійського дня та проводів збірної України на Європейські Ігри 2015 в Баку.

Зараз ви читаєте новину «Андре Тан створив колекцію спортивної форми для українських олімпійців.». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути