середа, 09 листопада 2016 11:48

79-річна володарка Оскара представила тренди сучасної моди
14

Фото: nv.ua

Будинок моди Gucci розпочав нову рекламну кампанію круїзної колекції. Її обличчям стала 79-річна легенда британського кіно Ванесса Редгрейв.

Автором кампейна виступив Глен Лачфорд. Він показав контраст зухвалої молодості з поважною мудрою зрілістю.

Колекція насичена кольорами та принтами. Акцент зробили на прямих силуетах суконь, кардиганів і тренчів. Плісировані спідниці зі шкіри поєднали з жакетами та об'ємними светрами.

Частина увагу прикута до аксесуарів — великі прозорі окуляри, капелюхи з широкими полями, канотьє, браслети та подовжені сережки. Сумки набули форми трапеції та представлені у блакитному, чорному та світлому відтінках.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Співачка Зендая стала італійкою заради бренду Dolce & Gabbana

Креативний директор бренду Алессандро Мікеле обрав як локацію особняк XVI ст. герцога та герцогині Жевоншир у Дербіширі. Старовинний маєток Чатсуорт-хаус італійський бренд взяв під свою опіку на найближчі роки.

Зазначимо, у кадрі акцент зроблений на заміському житті в старій Англії. Разом із Ванессою Редгрейв - володаркою премій Оскар і Золотий глобус, в кампейні з'явилися молоді моделі.

Нагадаємо, на показі весняно-літньої колекції бренду Gucci змішалася історія, казковість і модерн. На червону доріжку-подіум вийшли моделі у довгих сукнях, що кардинально відрізнялися одна від одної. Автор створив приталені та вільні силуети. Вбрання прикрасив воланами, хутром, квітковими аплікаціями та кольоровими малюнками.

Зараз ви читаєте новину «79-річна володарка Оскара представила тренди сучасної моди». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути