пʼятниця, 19 грудня 2014 16:46

5 новорічних образів від дизайнера Аліни Шахмарян
5

Tali Ttes 799 грн.
Tali Ttes 1199 грн.
Tali Ttes 599 грн.
Tali Ttes 459 грн.
Tali Ttes 699 грн.

Новий Рік вже на порозі і в передчутті святкування люди знаходяться в пошуках відповідних подарунків для своїх рідних і близьких, плануванні часу, а також ідеального святкового образу. Які кольори вибрати і як скласти грамотний новорічний лук Gazeta.ua розповіла дизайнер бренду Tali Ttes Аліна Шахмарян.

Наступаючий рік Синьої дерев'яної Кози диктує свої правила. В основному, слід вибирати одяг відповідних "правильних" кольорів. А саме, синього, зеленого, блакитного, бірюзового. Ви можете внести ці кольори у вигляді елементів образу, тобто прикрас, аксесуарів або лаку для нігтів! Але також ця тварина пов'язана з землею і природою, тому натуральні, земляні відтінки також будуть актуальні, такі як чорний, бежевий і навіть жовтий.

ТОП-5 новорічних образів від Аліни Шахмарян

1. Щоб створити грайливий лук, виберіть коротку сукню зі спідницею вільного крою або сонце-кльош блакитного або блакитного кольору з акцентом на талії, а доповніть його аксесуарами кремових або молочних відтінків. Це можуть бути підвіски, браслети, але цікавіше всього виглядатимуть пов'язки або обручі на голову, створюючи образ казкової принцеси. Пропоную підібрати взуття на високих підборах в тон аксесуарам.

2. При бажанні бути яскравою - вибирайте кричущі кольори: синій електрик, яскравий жовтий, або їх комбінацію в одному образі. Одягніть сукню жовтого кольору з асиметричним подолом і нестандартним вирізом, що дуже актуально і в цьому році і в наступному, і підберіть прикраси синього кольору. Сережки, браслети, стрічка у волосся - вибір досить великий.

3. Немає нічого краще чорної сукні-бюстьє, щоб виглядати надзвичайно і сексуально. Вона підкреслить вашу красу і чуттєвість. І дане вбрання можна поєднати з будь-якими аксесуарами та деталями. Підберіть тонкий поясок і кулон в бірюзових тонах, щоб догодити символу 2015 року, або ж та самобутні етнічні прикраси в сріблястих кольорах, що також порадує господиню свята. А також, ви з легкістю можете одягнути метелика і ловити на собі захоплені погляди.

4. Чорна сукня може бути з асиметричним подолом з імітацією шлейфу і представити вас гостям досить унікальний і загадковому світі. Підберіть до неї або яскраве кольє, яке стане "родзинкою" вашого луку або ж чорний капелюшок.

Для дівчат, які люблять ніжні і повітряні образи, пропоную сукні з гіпюрними або мереживними вставками, а також можна підібрати повністю прикрашені цим ніжним матеріалом. Доповніть вінтажними намистом, тонким паском і черевичками на підборах і ви будете сама тендітність і стиль на святі.

5. На піку популярності на даний момент довгі сукні в підлогу і любительки цієї моделі можуть запросто одягатися в подібну сукню і виглядати приголомшливо і благородно. Цікаво буде виглядати сукня, що поєднує в собі кілька кольорів і фактур. Приміром, чорний вгору з нестандартним вирізом і довга спідниця в підлогу картатого принта. Доповнить образ масивне кольє в тон "клітинці".

Зараз ви читаєте новину «5 новорічних образів від дизайнера Аліни Шахмарян». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути