вівторок, 15 березня 2016 14:35

3 дієвих способи як подолати бардак від конструктора Лего
5

 

Якщо у вас в будинку росте любитель Лего, ви знаєте, як важко розсортувати деталі по сортам і різновидам. Ще складніше навчити дитину прибирати в дитячій після гри, адже"вона тільки-тільки нормально розклала всі деталі".

Ми знайшли три прості і геніальні ідеї, зберігання Лего, які дозволяють легко відшукати потрібну деталь, і швидко збирати конструктор після гри.

Як зберігати Лего в дитячій кімнаті:

Лего-стіл

 

Конструкція максимально проста: ящики з прозорого пластика ставляться один в одний, утворюючи тумби ігрового столу. У кожному з ящиків зберігаються деталі окремого набору. Або можна сортувати їх за кольорами, за призначенням, або за іншими, зрозумілим дитині ознаками. Стільниця - пластикова панель з бортиком, на якій зручно збирати конструкції і моделі.

Плюси такого Лего-столу - легкість збірки і безсумнівна зручність. При певній акуратності, деталі будуть залишатися на столі, і їх не потрібно буде збирати по всій кімнаті.
Єдиний мінус - діти не завжди схильні сортувати деталі, і часто зсипають все разом. Але навіть в цьому випадку в ящиках для Лего з прозорого пластику набагато легше знайти потрібну деталь, ніж в звичайному ящику для зберігання іграшок.

Лего-мішок

 

Лего-мішок - це коло з міцної тканини 1,4-1,7 м. в діаметрі. По периметру в це коло втягнутий товстий шнур. В розкладеному вигляді Лего-мішок - це ігровий килимок, де деталі можна розстелити "тонким шаром" і знайти те, що потрібно. Коли гра закінчена, досить потягнути за шнур - краї килимка збираються разом і всі деталі залишаються всередині мішка.

 

Лего-альбом

 

Лайфхак для Лего-фанатів, які постійно втрачають книжечки зі схемами улюблених конструкцій. Все дуже просто: розпакуйте чергову іграшку, вкладіть книжечку з інструкцією в файл і закріпіть його в папці з кільцями. У цьому ж файлі можна зберігати невикористані наклейки. Папку зі схемами краще зберігати не в коробках для Лего, а на книжковій полиці.

Зараз ви читаєте новину «3 дієвих способи як подолати бардак від конструктора Лего». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути