Ексклюзиви
неділя, 10 липня 2016 14:02

Усмішка старшокласника виявилася ознакою інсульту

Усмішка старшокласника виявилася ознакою інсульту

Мама старшокласника розгнівалася, коли побачила широку усмішку на обличчі свого сина, який пропустив першу у своєму житті співбесіду при прийомі на роботу. Але виявилося, що у підлітка стався інсульт, пише medikforum

17-річний Джеймс Гарланд збирався на співбесіду, коли йому стало зле в спальні. Опритомнівши, хлопець сів у крісло і став чекати повернення матері Фіони.

Тим часом жінка в автомобілі півгодини чекала біля будинку, де мала відбутися співбесіда. Хотіла забрати сина додому. На домашній і мобільний телефони не додзвонилася. Розгнівана Фіона вирушила додому. Ще більше розізлилася, коли побачила у кріслі Джеймса із усмішкою на обличчі.

Жінка лаляла сина за таку поведінку, однак він не відповідав. Фіона нарешті запідозрила щось. Викликала "швидку". Парамедики знайшли у хлопця ознаки інсульту, який паралізував праву частину його тіла.

Хлопця негайно доправили в лікарню. Медики вжили необхідних заходів. Дослідження показало, що через інсульт одна зона мозку Джеймса загинула. Проте інші ділянки змогли взяти на себе її функції. Хлопець повністю відновився. Він пройшов інтенсивні сеанси фізіотерапії для відновлення рухливості правої руки. Нині хлопець знову готується до співбесіди.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Батько зробив тату у вигляді шраму, аби підтримати сина

Зараз ви читаєте новину «Усмішка старшокласника виявилася ознакою інсульту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути