вівторок, 21 квітня 2015 17:59

Батько-фотограф робить чарівні "ширяючі" знімки сина з синдромом Дауна
9

Хто в дитинстві не пробував стрибати з кульками у вигляді парашутів з двоповерхового ліжка? Дітки дуже люблять літати, хоча б на руках у батьків.

Люблячий батько і фотограф в одній особі втілив у реальність прагнення свого маленького сина з синдромом Дауна до польоту. Він створив серію знімків, де його малюк "висить" у повітрі, пізнаючи при цьому всі радощі життя.

В 2013 році у фотографа Алана Лоуренса (Alan Lawrence) народилася 5-а дитина, яка відрізнялася від своїх братів і сестер. Маленькому Вільяму (Wil) був поставлений діагноз - синдром Дауна. В цьому було мало позитивного, але дружна родина оточила малюка любов'ю і турботою, всіляко допомагаючи його розвитку.

Одного разу, коли Wil навчався повзати по кімнаті, він намагався піднімати вгору ручки і ніжки, що дуже нагадувало спроби злетіти. Саме тоді батькові прийшла в голову думка зробити серію знімків, на яких би його син постав літаючим хлопчиком.

Натхненний цією ідеєю, Алан піднімав Віла на руках і фотографував його в різних ракурсах і місцях. І після обробки в Photoshop на знімках виходив веселий літаючий малюк, що цікаво досліджує навколишній світ.

Після публікації фотографій у своєму блозі Instagram Алан отримав безліч схвальних відгуків. Це спонукало його до створення календаря під назвою Wil can fly ("Віл може літати").

Зараз ви читаєте новину «Батько-фотограф робить чарівні "ширяючі" знімки сина з синдромом Дауна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути