четвер, 05 січня 2017 10:02

Встановили, як кава впливає на чоловіків

Встановили, як кава впливає на чоловіків

Кава корисна для чоловіків так само, як віагра. Таких висновків дійшли американські науковці з Університету Техасу.

У своєму дослідженні медики використали дані майже 4 тис. чоловіків, які брали участь у Національному обстеженні, інформують vidomosti-ua. У піддослідних вивчали медичні показники. Також запитували, скільки кави в день вони випивають та чи мають проблеми з інтимним життям.

Аналіз відповідей показав, що вживання кави по 2-3 чашки в день покращує приплив крові до чоловічого статевого органу. Любителі кави на 42% менше страждають від еректильної дисфункції. Еспресо, американо, капучино чи лате - не важливо. Головне, аби кава була натуральна і містила кофеїн, кажуть науковці. Кофеїн не лише бадьорить, а розслаблює гладку мускулатуру та покращує кровообіг.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Назвали нові корисні властивості кави

Експерименти британських вчених показали, що напій також впливає на чоловічу сексуальну активність. Це залишило вагомий відбиток і на дії сперматозоїдів. Вони стали рухливішими. Таким чином це збільшує ймовірність зачаття малюка, інформує nebolet.

Кавовий напій стане корисніший для чоловіків, якщо його пити разом із жінками. Американські вчені з Південно-Західного Університету дослідили, що кава схиляє представниць слабкої статі до інтиму, повідомляє ukr.media.

"Самиці щурів, які отримали дозу кофеїну, охоче йшли на інтимний контакт із самцями. Після одного статевого акту вони прагнули другого. Тобто бажали частішого сексу", - говорить керівник експериментів Фей Гуаррчі. Такі зміни помітили у 108 щурів, які брали участь в експерименті.

Однак лікарі не радять випивати в день більш як 3 чашок кави. Зловживання напоєм може призвести до розвитку серцевої недостатності.

Щоб почуватися бадьорим та енергійним, потрібно пити чашку кави в обідню пору, кажуть японські вчені. Після того, як людина обідає, їй більше хочеться спати. Запобігти цьому може міцна кава. Ідеальний час для її приготування - 14:00.
Зараз ви читаєте новину «Встановили, як кава впливає на чоловіків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути