четвер, 16 лютого 2017 19:10

Віддалена робота може стати причиною безсоння і депресії

Віддалена робота може стати причиною безсоння і депресії
rueconomics.ru

Робота на дому може стати причиною безсоння. Проводячи дослідження, з'ясували, що у людей, які працюють на території роботодавця, найнижчий показник появи стресу і порушень сну.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вчені довели існування інопланетян

"У світовому масштабі кількість людей, які працюють з дому, зростає. Не всюди цей процес протікає однаково. Наприклад, в Європі ця форма роботи найпопулярніша у Фінляндії, Нідерландах і Швеції. За межами Європи лідирують Японія і США. В одних країнах – це два відсотки робочої сили, в інших – до сорока", - говорить один з авторів дослідження Оскар Варгас з Міжнародної організації праці.

У проведенні звіту ILO брала участь ірландська дослідницька компанія Eurofound. У ньому врахували дані 10 країн Європейського Союзу, а також Аргентини, Бразилії, Індії, Японії та США.

Днями вияснили, що учні різної статі мають відмінності y швидкості читання, уважності та рівні IQ. Це дослідження американські спеціалісти з Університету Вашингтона опублікували в науковому журналі Journal of Child Psychology and Psychiatry.

Зараз ви читаєте новину «Віддалена робота може стати причиною безсоння і депресії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути