понеділок, 18 лютого 2013 13:31

Віктор Янукович-молодший хоче представляти інтереси всіх водіїв країни

Віктор Янукович-молодший хоче представляти інтереси всіх водіїв країни
На думку сина президента, йому пора виходити за рамки виключно автоспорту. Фото: tsn.ua

Віктор Янукович-молодший сподівається, що після реформування Федерація автомобілістів України буде представляти інтереси всіх водіїв країни.

Про це перший віце президент Федерації автомобілістів України (ФАУ) Віктор Янукович заявив у ході святкування двадцятиріччя організації в Національному палаці мистецтв "Україна".

"Ми хочемо перетворити цю організацію в ефективний робочий механізм. Пора виходити за рамки виключно автоспорту. В окремий напрямок будуть виділені соціальні проекти, які захищатимуть усіх автомобілістів країни. Ми розкриємо потенціал ФАУ, яка повинна стати впливовою організацією, яка захищає інтереси кожного водія", - підкреслив Віктор Янукович-молодший.

"Автомобілісти - це цілеспрямовані люди, тому я розраховую на підтримку кожного в будівництві нової, самодостатньої, потужної федерації", - додав глава ФАУ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Янукович-молодший очолив Автомобільну Федерацію України

Ініціативу розширити вплив автомобільної федерації у своєму відеозверненні з нагоди святкування ювілею ФАУ підтримав і президент України Віктор Янукович.

"Я підтримую ваші наміри перетворити організацію в потужний механізм, який захищатиме не тільки спортсменів, а й усіх автомобілістів нашої країни", - підкреслив президент.

Зазначимо, раніше ФАУ займалася переважно розвитком автомобільного спорту та організацією спортивних заходів.

Нагадаємо, Віктор Янукович-молодший очолив Федерацію автомобілістів України 16 січня 2013 року після відставки президента організації Богдана Новицького. Згідно з офіційною декларацією про доходи Віктора Януковича-молодшого за 2011 рік, опублікованій на сайті Центральної виборчої комісії, першому віце-президенту ФАУ не належить жодного легкового автомобіля або інших засобів пересування, хоча у переліку майна є гараж площею 20,5 кв. м.

Зараз ви читаєте новину «Віктор Янукович-молодший хоче представляти інтереси всіх водіїв країни». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

57

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути