четвер, 17 липня 2014 17:21

У Вінниці на прокаті штанів біля польського консульства заробляють 100 гривень
2

Фото: vinnitsaok.com.ua

У Вінниці біля польського консульства здають напрокат чоловічі штани. Вхід у консульство в неофіційному одязі, шортах чи джинсах заборонено. За день на штанах можна заробити до сотні гривень.

Про це кореспонденту Gazeta.ua розповів охоронець торгівельного центру.

"За день у консульство через одяг не пускають від 2 до 5осіб. Люди забувають, що йдуть в культурну установу. Жінки часто приходять у відкритих майках, сукнях і коротких шортах. Чоловіки переважно у джинсах і футболках", - пояснює охоронець.

Штани напрокат - на вибір мають чотири розміри, - пропонують працівники консульства. Малі, середні і двоє великих. Це звичайні шерстяні брюки чорного кольору від костюма.

"Коли штани зовсім великі ми защібаємо ззаду їх шпильками чи неведимками. Шкода людей, що через одяг не пускають. А дрес-код тут дуже суворий. Багатьом помогли. Офіційно грошей не беремо. Люди складають їх як пожертву у скриньку. Хто скільки може. Але найчастіше кидають по 10 і 20 гривень", - пояснює працівниця консульства.

Відвідувачам така послуга подобається і вони охоче перевдягаються перед консульством.

"Ми приїхали з донькою оформляти документи на вступ, - розповідає Ігор Непийвода із Могилів-Подільського. - Я не знав про костюм. Зараз душно, тому вбрався як зручно у сорочку та джинси. Охорона так не пускає. Щоб вернутися додому треба потратити більше сотні гривень. Нові штани не менше 300 коштують. Зараз чекаю доки один чоловік вийде і віддасть штани. Мені простіше заплатити за них тут, аніж паритись весь день"

Оголошення про здачу штанів в оренду вивішували перед входом в торгівельний центр. Тепер про дану послугу відвідувачі знають самостійно.

Зараз ви читаєте новину «У Вінниці на прокаті штанів біля польського консульства заробляють 100 гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути