пʼятниця, 12 лютого 2016 11:23

У "Дельта Банку" розповіли про рахунки невістки Гонтаревої

У "Дельта Банку" розповіли про рахунки невістки Гонтаревої
zn.ua

Дельта Банк, що ліквідується, спростовує виведення невісткою голови Національного банку Валерією Владиславівною Гонтаревою 12,5 млн грн до введення тимчасової адміністрації.

Про це йдеться в повідомленні Дельта Банку.

"До уповноваженої особи Фонду гарантування вкладів фізичних осіб на ліквідацію АТ "Дельта Банк" звернулася Гонтарева Валерія Владиславівна з пропозицією оприлюднити інформацію щодо її коштів, які були розміщені у цьому банку. Це пов'язано з тим, що останнім часом у соцмережах та ЗМІ з'явилася викривлена інформація з цього приводу", – значиться у повідомленні.

За рік до введення у банк тимчасової адміністрації на ім'я Гонтаревої Валерії було відкрито 5 банківських рахунків у національній та іноземній валютах. На них надійшло 406 тис. грн. У день введення тимчасової адміністрації в АТ "Дельта Банк" залишок коштів на рахунках Гонтаревої В.В. становив 169,9 тис. грн. Таким чином, розмір належної невістці глави НБУ суми гарантованого відшкодування за вкладами в Дельта Банку склав 169,9 тис. гривень.

Раніше в ЗМІ була оприлюднена інформація, що невістка Гонтаревої зняла в банку 12,5 млн грн до введення тимчасової адміністрації в банк, тоді як фактично протягом року в період з березня 2014 по березень 2015 було знято 236 тис. грн.

Нагадаємо, в березні Гонтарева заявила, що у її старшого сина Антона є внесок у неплатоспроможному Дельта Банку в розмірі 800 тис. грн. Після цього в ЗМІ з'явилася інформація, що син Гонтаревої зняв гроші зі свого депозиту в Дельта Банку в лютому – перед введенням в банк тимчасової адміністрації.

Зараз ви читаєте новину «У "Дельта Банку" розповіли про рахунки невістки Гонтаревої». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути