вівторок, 07 квітня 2015 13:32

Послуги "Укрпошти" подорожчають майже на 20%

Послуги "Укрпошти" подорожчають майже на 20%
Фото: rian.com.ua

Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері зв'язку та інформатизації (НКРЗІ) прийняла рішення підвищити тарифи держпідприємства поштового зв'язку "Укрпошта" на пересилання письмової кореспонденції в межах України в середньому на 19,5%. Про це повідомляє прес-служба відомства.

"Рішенням НКРЗІ передбачено збільшення розміру тарифів на пересилання письмової кореспонденції в межах України, зокрема на пересилання простих поштових карток, листів, бандеролей та рекомендованих відправлень – в середньому на 19,5%.Підставою для перегляду граничних тарифів є зростання собівартості послуг, зокрема цін на паливно-мастильні матеріали, тарифів на електроенергію, ставок орендної плати тощо", - зазначається в повідомленні.

Рішення НКРЗІ буде подано на державну реєстрацію в Міністерство юстиції України і набуде чинності з 1 травня 2015 року після його офіційного опублікування.

Зараз ви читаєте новину «Послуги "Укрпошти" подорожчають майже на 20%». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути