понеділок, 25 лютого 2013 14:15

"Вугілля України" хоче позичити у росіян $5 мільярдів

"Вугілля України" хоче позичити у росіян $5 мільярдів
Фото: power.ub.ua

Оператор оптового ринку вугільної продукції ДП "Вугілля України" планує залучити у Дочірнього банку Ощадбанку Росії кредит у розмірі $5,405 млн.

Про це повідомили у прес-службі Всеукраїнської профспілки працівників вугільної промисловості.

У повідомленні зазначають, що кошти залучаються строком на 1 рік. Акцепт пропозицій відбувся 29 січня 2013 року, кінцевий термін укладення договору - 28 лютого 2013 року.

Нагадаємо, 3 січня поточного року ДП "Вугілля України" уклало договір з "Промінвестбанком" на надання кредиту в сумі 339 млн грн.

Як повідомлялось раніше, наразі задля нарощування темпів видобутку вугілля уряд України планує модернізувати найбільш ефективні шахти. Так вже тривають роботи з будівництва скіпового ствола на шахті ім.Бажанова, що входить до державного підприємства "Макіїввугілля" (Донецька область).

Протягом півроку на реконструкцію шахти Бажанова витратять понад 100 млн грн. За останній квартал 2012 року виконано будівельних робіт з реконструкції шахти ім. В. М. Бажанова на суму 34,3 млн грн. Очікується, що після модернізації шахта ім. Бажанова збільшить обсяги виробництва до 1 млн тонн на рік.

Зараз ви читаєте новину «"Вугілля України" хоче позичити у росіян $5 мільярдів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути