середа, 09 березня 2016 16:55

У Мінекономрозвитку безкоштовно вчитимуть користуватися Prozorro

У Мінекономрозвитку безкоштовно вчитимуть користуватися Prozorro
vc.ru

Онлайн курс для державних замовників почнеться у травні.

Міністерство економічного розвитку і торгівлі України та команда ProZorro спільно з проектом ЄС "Гармонізація системи державних закупівель в Україні зі стандартами ЄС" запускають онлайн-курс про те, як працювати з публічними закупівлями. Про це йдеться на сайті відомства.

"Серед лекторів курсу - представники Міністерства економічного розвитку і торгівлі, проекту ЄС "Гармонізація системи державних закупівель в Україні зі стандартами ЄС", Transparency International в Україні та Центру протидії корупції. Всі лектори працюють безкоштовно", - відзначають у прес-службі мінстерства.

Цикл відеолекцій, додаткових матеріалів та завдань розмістили на українській неприбутковій платформі онлайн-курсів Prometheus. Викладачам можна буде поставити запитання на спеціальному форумі.

Всього в Україні близько 16 тис. замовників та 25 тис. тендерних комітетів, в кожному з яких у середньому по п'ять учасників.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що до вересня нинішнього року всі державні тендери в Україні діятимуть в електронному форматі.

Зараз ви читаєте новину «У Мінекономрозвитку безкоштовно вчитимуть користуватися Prozorro». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути