пʼятниця, 05 червня 2015 15:10

СБУ заблокувала три електронних гаманці "ДНР" і "ЛНР"

СБУ заблокувала три електронних гаманці "ДНР" і "ЛНР"
Фото: sb.by

Служба безпеки України спільно з адміністрацією однієї з міжнародних платіжних систем заблокували три електронних гаманця, на які надходило фінансування для "ДНР" і "ЛНР".

Реквізити електронних гаманців для переказу коштів на підтримку бойовиків виявили в соцмережі "ВКонтакте" на сторінці громадянина РФ, повідомляє прес-служба СБУ.

"Після останнього блокування 17 гаманців спільники терористів зробили все, щоб не привертати зайву увагу СБУ і адміністрації системи до нових. На відміну від минулого разу гаманці не мали гучних імен. У російській соцмережі були викладені лише номери рахунків із закликами перерахувати гроші на підтримку "молодих республік", - інформує СБУ.

Як встановили співробітники спецслужби, кошти цілеспрямовано збиралися на фінансування терористичної діяльності незаконних збройних формувань, залучення та оплату нових найманців для так званих "ДНР" і "ЛНР".

В рамках міжнародного взаємодії СБУ передала реквізити електронних гаманців адміністрації платіжної системи, яка моментально зупинила їх обслуговування.

Зараз ви читаєте новину «СБУ заблокувала три електронних гаманці "ДНР" і "ЛНР"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути