вівторок, 22 листопада 2011 15:26

Porsche показала перші фото кабріолета 911
5

Фото: Фото: Porsche

Компанія Porsche розповсюдила перші офіційні зображення свого купе 911 у версії з відкритим верхом.

Згідно з повідомленням виробника, кабріолет отримає інноваційний м'який верх, що дозволяє повністю зберегти автентичний силует спорткара.

Кабріолет Porsche 911 оснащуватиметься складаний м'яким дахом, при створенні якого використовуються найсучасніші легкі матеріали. Наприклад, при виготовленні каркаса застосовується магній, а для верху і задньої частини даху використовується не традиційна багатошарова тканина, а композитні панелі. Така технологія дозволяє даху кабріолета зберігати більшу жорсткість, ніж раніше, при помітному зниженні ваги.

Додамо, що на те, щоб скласти дах в багажник або повернути її на місце у нового 911 Cabrio йде всього 11 секунд, причому робити це можна на швидкостях до 60 км/год. Крім того, в Porsche відзначають, що зараз силует 911 Cabrio буде практично ідентичний силуету купе.

Кабріолет отримає ті ж самі двигуни, що і купе 911 Carrera - 350-сильний 3,4-літровий "оппозитник" і 3,8-літровий шестициліндровий мотор, що розвиває 400 к.с. для версії S. Мотори агрегатуються з 7-ступінчастою "механікою", а фірмовий "робот" PDK доступний як опція.

Прем'єра кабріолета запланована на автосалон в Детройті в січні наступного року, а старт продажів - на початок весни. Вартість відкритого Porsche 911 на ринку Німеччини становитиме від 100 532 євро за Carrera Cabrio і від 114 931 євро - за Carrera S Cabrio.

Зараз ви читаєте новину «Porsche показала перші фото кабріолета 911». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути