середа, 12 лютого 2014 12:42

Однокурсник Януковича-молодшого "захопив" мільярдний ринок брухту - ЗМІ

Однокурсник Януковича-молодшого "захопив" мільярдний ринок брухту - ЗМІ
Однокурсник Януковича-Молодшого Андрій Кисельов. Фото: pro-test.org.ua

Компанія "Укр Мет" упродовж останніх двох років стала лідером ринку заготівлі брухту в Україні. Цю фірму засновав однокурсник молодшого сина президента України Андрій Кисельов.

Про це пише "Ділова столиця".

У 2003 році обидва закінчили Донецький національний університет економіки та торгівлі. В 2010 році Кисельов очолив Донецьку міську організацію "Молоді регіони", а у 2012 році очолив фракцію Партії регіонів в Донецькій міськраді.

За словами співбесідника видання у одній з великих брухтозаготівельних компаній, зараз без проблем працюють лиш кілька обраних структур.

"Наприклад, донецька компанія "Укр Мет", яка за пару років стала номером один на ринку з оборотом 3,3 мільярда гривень", - пише видання.

Промислово-фінансова група "Укр Мет" перебуває на 65 місці в рейтингу "Forbes-Україна" найбільших компаній з виручкою 4,99 млрд грн. У 2012 році у порівнянні з попереднім роком виручка зросла на 0,72 млрд грн.

За даними джерела "Наших Грошей" на митниці, за перші три квартали 2013 року "Укр Мет" був одним з найбільших експортерів брухту. Компанія відправила 77 тис тонн брухту на адресу фошру "Montera investments ltd" (Сейшельські острови).

 

Зараз ви читаєте новину «Однокурсник Януковича-молодшого "захопив" мільярдний ринок брухту - ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути