четвер, 28 листопада 2013 13:56

Nemiroff: Глусі програли в Лондоні

21 листопада 2013 року Лондонський трибунал виніс фінальне рішення за позовом Степана Глуся до мажоритарних акціонерів компанії Nemiroff Якова Грибова і Анатолія Кіпіша і повністю відмовив Степану Глусю у всіх його вимогах. Крім того, Лондонський трибунал зобов'язав Степана Глуся до 11 грудня 2013 року повністю компенсувати іншим акціонерам компанії Nemiroff всі судові витрати, пов'язані з Лондонським процесом компанії Nemiroff. Загальна сума таких витрат, що підлягають компенсації Степаном Глусем, складає 5,5 млн. доларів США.

Лондонський трибунал встановив, що дії Степана Глуся і членів його сім'ї грубо порушували умови угоди акціонерів, всі судові процеси, ініційовані Степаном Глусем і членами його сім'ї, носили навмисний характер і були не чим іншим як зловживанням Степаном Глусем і членами його сім'ї правом на подачу позовів. Всі такі судові процеси сім'ї Глусей були направлені виключно на незаконне усунення мажоритарних акціонерів компанії Nemiroff від участі в управлінні компанією Nemiroff.

Таким чином, загальна сума фінансових претензій компанії Nemiroff до Степана Глуся і членів його сім'ї, встановлених судовими органами різних юрисдикцій, зросла до 25 млн. доларів США. Раніше судами України було підтверджено наявність боргу ДП УГК перед компанією Nemiroff у розмірі більше 19 млн. доларів США.

В даний час судові інстанції Кіпру розглядають заяви компанії Nemiroff до Степана Глуся і членів його сім'ї про компенсацію заподіяних збитків в результаті ініційованих в ході корпоративного конфлікту сім'єю Глусь неправомірних судових процесів проти мажоритарних акціонерів Якова Грибова та Анатолія Кіпіша.

 

Зараз ви читаєте новину «Nemiroff: Глусі програли в Лондоні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути