понеділок, 13 лютого 2017 11:48

Не можна вирубувати український ліс на догоду кому-небудь - Рабінович

Не можна вирубувати український ліс на догоду кому-небудь - Рабінович

Українська влада не має права вирубувати ліс на догоду Євросоюзу. Про це в прямому ефірі телеканалу "112 Україна" в програмі "Хто кому Рабінович" заявив народний депутат України, голова підкомітету ВР з прав людини і лідер партії "За життя" Вадим Рабінович.

"Як тільки народні депутати проголосують за вирубку лісів в Україні в обмін на гроші з Європи, які вони одразу й розкрадуть, - вони покажуть тим самим, хто є найголовнішим ворогом України. Кожен, хто проголосує за вивезення лісу зі своєї країни, - це злочинець проти України, проти всіх нас, проти наших дітей", - заявив Вадим Рабінович. Він додав, що, погоджуючись на масову вирубку лісу у своїй країні, українська влада демонструє Європі свою неблагонадійність: "Повірте мені: в Європі ніхто не будуватиме систему, при якій нищиться природа, вони це нав'язуватимуть нам: вивезти сировину, а у себе створити робочі місця. І це не просто питання охорони природи - це питання майбутнього, це питання розвитку, це питання любові чи ненависті до своєї країни. В Європі вирубати хоч одне дерево, яке має свій паспорт, - штраф до 10 000 євро, а у нас - рубай скільки хочеш".

За словами Вадима Рабіновича, сьогодні законодавчого захисту потребують не тільки українські ліси. Через чиновників безліч інших природних місць нашої країни також опинилися під загрозою знищення. "Під покровом темряви і тиші відбуваються й інші жахливі речі. Виборці повідомили мені, що в Миколаївській області хочуть затопити унікальний природний національний парк "Бузький Гард": "Енергоатом" збирається підняти в Олександрівському водосховищі рівень з 16 до 20 метрів, знищивши повністю перлину природи України. І тиша, всі мовчать", - повідомив лідер партії "За життя".

Зараз ви читаєте новину «Не можна вирубувати український ліс на догоду кому-небудь - Рабінович». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути