понеділок, 03 серпня 2015 09:18

Нафта Brent обвалилась нижче $52

Нафта дешевшає в понеділок на очікуваннях швидкого нарощування обсягів видобутку в Ірані після зняття санкцій щодо цієї країни, а також на нових сигналах ослаблення економіки КНР.

Про це пише агентство "Інтерфакс-Україна" з посиланням на Bloomberg.

Вересневі ф'ючерси на нафту Brent на лондонській біржі ICE Futures до 8:37 МСК знизилися в ціні на $ 0,4 (0,77%) - до $ 51,81 за барель. До закриття ринку в п'ятницю вартість ф'ючерсів зменшилася на $ 1,1 (2,06%) - до $ 52,21 за барель.

Ціна ф'ючерса на нафту WTI на вересень на електронних торгах Нью-йоркської товарної біржі опустилася до цього часу на $ 0,36 (0,76%) - до $ 46,76 за барель. За підсумками попередньої сесії контракт подешевшав на $ 1,4 (2,89%), до $ 47,12 за барель.

Автор: Скріншот
 

Іранське новинне агентство IRNA повідомило з посиланням на міністра нафти країни Біжана Намдара Зангане, що Іран зможе збільшити видобуток нафти на 500 тис. барелів на добу вже через тиждень після зняття санкцій і на 1 млн б/д - через місяць.

Зараз ви читаєте новину «Нафта Brent обвалилась нижче $52». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути