понеділок, 15 лютого 2016 13:30

Медведєв пригрозив заборонити рух всього транспорту з України

Медведєв пригрозив заборонити рух всього транспорту з України

Прем'єр-міністр Росії Дмитро Медведєв заявив, що влада РФ може призупинити рух по території країни всіх видів транспорту, зареєстрованих в Україні. Про це пише "Медуза".

"Заходи, які були вжиті для того, щоб спонукати українську сторону з цією ситуацією [затримкою російських фур] розібратися, додаткові контрольні повноваження необхідно використовувати в даний момент стосовно до всіх видів транспорту, який рухається з території України", - заявив Дмитро Медведєв.

За словами прем'єр-міністра Росії, він сподівається на те, що Україна зробить все можливе для відновлення руху по своїй території російських автомобілів. При цьому Медведєв, говорячи про спроби зупинити російські вантажівки на кордоні з Україною, підкреслив, що "терпіти це неподобство не можна".

"Ми з вами розуміємо: за все, що відбувається на території України, відповідає українська держава, яка, на жаль, не здатна навести порядок", - сказав Медведєв.

Нагадаємо, Кабінет міністрів України сьогодні призупинив транзитні переміщення російських вантажних автомобілів територією України. З минулого тижня активісти почали блокувати російські вантажівки в Закарпатті, на Волині та інших західних та північних областях. Перед тим, на початку січня, Росія запровадила повну заборону на транзит товарів з України через свою територію. А 1 лютого РФ призупинила рух вантажоперевезень з Польщею.

Зараз ви читаєте новину «Медведєв пригрозив заборонити рух всього транспорту з України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути