понеділок, 20 жовтня 2014 14:21

Київська ОДА укладає мільйонні угоди з коханкою Януковича

Київська ОДА укладає мільйонні угоди з коханкою Януковича
Фото: vesti-ukr.com

Служба у справах дітей та сім'ї Київської облдержадміністрації 10 жовтня уклала договір з ТОВ "Дитячий оздоровчий заклад санаторного типу "Славутич" на придбання путівок на 1,00 млн грн.

Замовлено 215 путівок на вересень-жовтень поточного року, вартість однієї путівки - 4641 грн. .Про це повідомили "Наші гроші" з посиланням на Вісник державних закупівель (ВДЗ).

Основним власником закладу "Славутич" є Благодійний фонд "Дорога Майбутнього", який заснувала Любов Полєжай, цивільна дружина президента-втікача Віктора Януковича.

Тендер проведено за переговорною процедурою, посилаючись на відсутність конкуренції.

За документами ВДЗ, замовник попередньо опитав усі дитячі оздоровчі заклади Київської області – Дитячий санаторно-оздоровчий центр "Дружний" ВАТ "Київський завод" Радар", ТОВ "Дитячий оздоровчий заклад санаторного типу "Славутич", ТОВ "Дитячий оздоровчий заклад санаторного типу "Чайка", ДП"Дитячий оздоровчий табір санаторного типу "Ювілейний" ЗАТ-фірма "Укргідроспецбуд". З них тільки один "Славутич" підтвердив можливість оздоровити 215 дітей у зазначений період.

Відомо, що Київська ОДА  вже підписувала із "Славутичем" договір на придбання путівок на 1,20 млн грн. у травні цього року. Тоді за ці гроші мали купити 391 путівку, таким чином оздоровлення однієї дитини коштувало приблизно 3035 грн. Обидва рази закупівлі проводилась без відкритих торгів і документація із технічним завданням у ВДЗ не публікувалася.

 

Зараз ви читаєте новину «Київська ОДА укладає мільйонні угоди з коханкою Януковича». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути