понеділок, 28 березня 2016 19:05

З Мінська до Києва зачастять літаки

З Мінська до Києва зачастять літаки

"Бєлавіа" збільшує кількість рейсів з Мінська до Києва до п'яти на день і Одеси до щоденного влітку додає ще один - тричі на тиждень.

Про це повідомляє БелТа.

Раніше літаки "Белавіа" з Мінська до Києва літали двічі в день в аеропорт Бориспіль і двічі в Міжнародний аеропорт Київ (Жуляни). З 25 квітня по 29 жовтня 2016 року буде виконуватися ще один рейс в Міжнародний аеропорт Київ (Жуляни). Таким чином, в українську столицю "Белавіа" буде літати п'ять разів щодня.

Додатковий рейс буде щоденним з вильотом з Мінська о 14.15, з Києва (Жуляни) - о 17.15 за місцевим часом. Час у дорозі становитиме одну годину.

"Введення додаткових рейсів пов'язано в першу чергу з сезонністю. Так, з 27 березня набув чинності літній розклад, що означає початок високого сезону і підвищення попиту з боку відпочивальників", - процитували в прес-службі генерального директора ВАТ "Авіакомпанія "Бєлавіа" Анатолія Гусарова.

Додатковий рейс з Мінська до Одеси білоруський авіаперевізник має намір виконувати з 17 червня. Виконуватися він, як заплановано, буде тричі на тиждень на літаках Boeing 737-300 в двокласній компоновці.

Додаткові рейси будуть вилітати з Мінська по понеділках, середах і п'ятницях о 00.20, а прилітати до Одеси о 01.40. Зворотні рейси будуть відправлятися з Одеси о 03.30, а прибуватиме до Мінська в 04.55.

Нагадаємо, в листопада 2015 російським авіакомпаніям заборонили літати в Україну. Велика частина пасажирів стала добиратися через Мінськ.

Зараз ви читаєте новину «З Мінська до Києва зачастять літаки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути