понеділок, 05 серпня 2013 11:15

Інкерманський завод направив забраковані Білоруссю зразки вина в незалежні лабораторії

Інкерманський завод направив забраковані Білоруссю зразки вина в незалежні лабораторії
Незалежні лабораторії протестують українське вино. Фото: ukraine.ui.ua

Інкерманський завод марочних вин провів самостійне дослідження якості вина "Легенда Інкерману", в ході якого не виявив відхилень від вимог.

Крім того, винзавод направив контрольні зразки вина "Легенда Інкерману" на проведення досліджень в акредитовані незалежні лабораторії.

Представники винзаводу також планують найближчим часом відвідати Білорусь, яка призупинила реалізацію вин "Легенда Інкерману".

Група Inkerman International заявила, що за необхідності представники білоруської сторони будуть запрошені на завод для додаткової перевірки відповідності технологічного процесу виробництва вина і контролю якості встановленим нормативними документами вимогам.

Нагадаємо, науково-практичний центр Національної академії наук Білорусі з продовольства з 22 липня скасував дію сертифіката відповідності, виданого на партію ординарного столового напівсолодкого білого вина "Легенда Інкерману". Білоруська сторона аргументує це невідповідністю зразка партії вимогам ГОСТ за органолептичними показниками.

Зараз ви читаєте новину «Інкерманський завод направив забраковані Білоруссю зразки вина в незалежні лабораторії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути